Dzień dobry,
Chciałabym zgłosić błędne doręczenie przesyłki.
Przesyłka została dostarczona na adres ul. Jana Nowaka-Jeziorańskiego [edycja], natomiast prawidłowy adres odbiorcy to ul. Bora-Komorowskiego [edycja].
Proszę o pilny kontakt z kurierem i zorganizowanie przekierowania przesyłki pod właściwy adres lub jej odbioru z błędnego miejsca dostawy.
Z góry dziękuję za szybką pomoc.
@Client:106637174 podaj proszę numer przesyłki, której dotyczy problem
IMG_3197.jpeg

Nie wiem, co to za numer
@Client:106637174 czy możesz wskazać trzy dogodne dla Ciebie terminy odbioru przesyłki. I czy masz możliwość wydrukowania etykiety?
@Client:106637174 @anialasota11 przesłałam już prośbę o interwencję, odebranie przesyłki z błędnego adresu i doręczenie jej na adres prawidłowy. Będziemy się z Wami kontaktowali w tej sprawie w wiadomości mailowej.
AD0823ML5MMMKQPF9
Jestem prawidłowym odbiorcą
@anialasota11
Kontakt ze sprzedawą, aby zgłosił formalnie reklamację na doręczenie pod zły adres (albo porzucenie przesyłki w zależności od tego czy OP pokwitował odbiór).
@Client:106637174
Nie widziałeś, że to przesyłka pod inny adres odbierając ją od kuriera? Natomiast jak kurier po prostu zostawił paczkę, to nie została ona doręczona a porzucona lub zgubiona. Przesyłka kurierska to przesyłka rejestrowana, czyli jest nadawana i wydawana za pokwitowaniem.