W dniu 3 stycznia próbowałam odebrać paczkę w paczkomacie, skrytka się otworzyła, ale paczki w niej nie było.
Złozyłam reklamacje u sprzedającego i taką otrzymałam odpowiedx :
Nie wiem czy mam traktować jako totalną ignorancję, czy bezczelność. Na moje zgłoszenie , że paczki nie było w skrytce zostałam "Miło poinformowana, że paczka została dostarczona". Na jakiej podstawie. Czy jest tam monitoring, ktory to weryfikuje, jeżeli nie ma to szkoda, bo odeszłam bez paczki. Może pomylono skrytki, nie wiem i nie moja to rola, żeby to sprawdzać. Paczka nie była droga, to ponad 50 zł, ale dlaczego mam płacić za niekompetencje dostawcy, to niespotykana amatorszczyzna. Jest mi przykro, bo średnio od 3 do 7 razy w tygodniu korzystam z allegro, większośc to dostawy Allegro delivery i zostałam potraktowana jak śmieć, nawet nie pokuszono się o wyjaśnienie sytuacji. Po co, za duzo zachodu, brak szacunku zawsze się sprawdza, bo silniejszy ma rację. Bo jak ja mam udowadnic, że paczki nie było ? Dziś dokonałam kolenego zakupu z dostawą Allegro Delivery, ale z ogromną goryczą, ktorą czuje zawsze każdy zrobiony w konia
@Korale-JJ a można było zadzwonić z pod automatu i zgłosić problem przewoźnikowi.
To bardzo późny wieczór, do tego sobota, raczej nie nalepszy czas na telefon do przewoznika.
Cześć, @Korale-JJ. Widzę, że już zgłosiłeś odwołanie od decyzji i jesteśmy w kontakcie mailowym. Sprawę weryfikujemy bezpośrednio z przewoźnikiem i damy Ci znać o rezultacie, gdy tylko dostaniemy odpowiedź.