anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co mam zrobic

Client:114201996
#7 Wielbiciel#
  • Tak otwieram ale skąd molem wiedzieć że jest uszkodzony włączył się normalnie tylko po paru tyg się wylaczyl
oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Client:35386082
#12 Orędownik#

Że co??
napisz do sprzedawcy reklamację czyli zgłoś problem z zakupem.  W zakładce zakupy przy tej transakcji masz. Tylko może bardziej spójnie pisz, żeby zrozumiał co chcesz przekazać ...

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

No właśnie na początku tak zrobiłem i pisałem też do niego jaki jest problem i żeby mi wysłał adres zwrotny po tym jak już go spakowałem zpowrotem to zwodził mnie nie wysłał mi adresu to pisałem że zgłoszę ta sprawę a on te same ptaniejak ci moge pomodz to wkoncu rozpakowałem go i uruchomiłem i tak jak wspomniałem telefon po paru tyg się włączył bo płyta główna siadla

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:114201996  Nie daj się wciągnąć w narrację sprzedających bo to twoja kasa i możesz nie miec nic.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

To nie ma znaczenia, sprzedający musi podjąć decyzję co z tym zrobi, Ty otwierasz dyskusję, składasz rekalamcję i poczekaj co on odpisze. A dyskusja dlatego że masz pomoc Allegro.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Napisałem mu że zgłoszę sprawę o oszustwo i wyłudzenie to pisał to samo cytuje , jak ci moge pomodz jak mogę ci się zrekompensować , to zdanie się powtarzało kilkadziesiąt razy

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Czekaj cierpliwie co odpisze w dyskusji.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ok tak zrobie

oznacz moderatorów

Client:130480685
#8 Zapaleniec#

Co otwierasz/

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Ech