Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Że co??
napisz do sprzedawcy reklamację czyli zgłoś problem z zakupem. W zakładce zakupy przy tej transakcji masz. Tylko może bardziej spójnie pisz, żeby zrozumiał co chcesz przekazać ...
No właśnie na początku tak zrobiłem i pisałem też do niego jaki jest problem i żeby mi wysłał adres zwrotny po tym jak już go spakowałem zpowrotem to zwodził mnie nie wysłał mi adresu to pisałem że zgłoszę ta sprawę a on te same ptaniejak ci moge pomodz to wkoncu rozpakowałem go i uruchomiłem i tak jak wspomniałem telefon po paru tyg się włączył bo płyta główna siadla
@Client:114201996 Nie daj się wciągnąć w narrację sprzedających bo to twoja kasa i możesz nie miec nic.
To nie ma znaczenia, sprzedający musi podjąć decyzję co z tym zrobi, Ty otwierasz dyskusję, składasz rekalamcję i poczekaj co on odpisze. A dyskusja dlatego że masz pomoc Allegro.
Napisałem mu że zgłoszę sprawę o oszustwo i wyłudzenie to pisał to samo cytuje , jak ci moge pomodz jak mogę ci się zrekompensować , to zdanie się powtarzało kilkadziesiąt razy
Czekaj cierpliwie co odpisze w dyskusji.
Ok tak zrobie
Co otwierasz/
Ech
to ciąg dalszy innego watku
teraz już nikt nic nie wie
a adres do zwrotów znajdziesz w informacjach o sprzedajaych
ale nie rób zwrotu tylko reklamacje