anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy możliwe by Klientowi nie wyświetlała się opcja Kurier Allegro One

MAMY ROZWIĄZANIE!
HABICH-PULAWSKA
#8 Zapaleniec#

Witam. Mam problem, ponieważ Klient wylicytował aukcję nr 16949244505 i twierdzi, że nie ma w opcjach dostawy możliwości dostawy na adres. Ostatnio zmieniłam w ustawieniach dostawy i wśród nich mam zaznaczoną opcję na adres Kurier Allegro One za 12,99 zł. Możecie sprawdzić czy wszystko jest ok u tego Kliena w opcjach dostawy?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
Client:44052296
#21 Demiurg#

@HABICH-PULAWSKA ty nadać możesz ale on może nie mieć możliwość odbioru dlatego opcja może się nie wyświetlić.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@HABICH-PULAWSKA kurier One działa w niektórych miastach więc może być że jego kod nie jest obsługiwany i nie zobaczy tej opcji 😞

• Warszawa i okolice – między innymi Pruszków,
  • Piaseczno, Ząbki, Łomianki
  • Poznań
  • Kraków
  • Łódź
  • Wrocław
  • Katowice i wybrane miasta aglomeracji śląskiej – między innymi Chorzów, Siemianowice Śląskie, Świętochłowice, Mysłowice, Piekary Śląskie, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza.

________
Κώστας
oznacz moderatorów
HABICH-PULAWSKA
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za odpowiedzi.

Podpowiedzcie mi proszę jakie opcje najlepiej zaznaczyć, żeby Kurier mógł do każdego dotrzeć. Ostatnio wystawiłam sześć stron aukcji, jeszcze się nie zakończyły, czy można poprawić teraz te opcje dostawy? Średnio mi się widzi wystawianie tego wszystkiego od nowa.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@HABICH-PULAWSKA Jeżeli Klient nie ma możliwości wyboru kuriera Allegro One, oznacza to, że jego rejon nie jest obsługiwany przez tego przewoźnika. Widzę, że we wskazanej ofercie jest to jedyna opcja dostawy na adres i w takim przypadku Klient może wybrać jedynie dostawę do punktu. 

Sandra
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów
HABICH-PULAWSKA
#8 Zapaleniec#

A co mam wybrać żeby cała Polska była obsługiwana kurierem bezpośrednio na adres?

oznacz moderatorów
HABICH-PULAWSKA
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za odpowiedz.

Podpowiedz mi proszę jakie opcje najlepiej zaznaczyć, żeby Kurier mógł do każdego dotrzeć. Ostatnio wystawiłam sześć stron aukcji, jeszcze się nie zakończyły, czy można poprawić teraz te opcje dostawy? Średnio mi się widzi wystawianie tego wszystkiego od nowa.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@HABICH-PULAWSKA Metody dostawy dla Twoich ofert możesz ustawić w Cenniku dostaw. Wybierz cennik, który chcesz edytować, rozwiń listę i zaznacz przewoźników z metodą dostawy na adres i zapisz zmiany. W zakładce Mój asortyment, będziesz mógł wybrać cennik do danej oferty. 😊

Sandra
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów
HABICH-PULAWSKA
#8 Zapaleniec#

i mogę to zrobić w aukcjach które trwają ? bo ja nie widzę takiej możliwości jak edytuję trwającą aukcję. Dobra ok doszedłem , dzieki

oznacz moderatorów
HABICH-PULAWSKA
#8 Zapaleniec#

Jeszcze raz wielkie dzięki za podpowiedź 😘  Do tej pory korzystaliśmy tylko z opcji Kuriera DPD, no i chcieliśmy ,,ulepszyć system". Ale jest tyle opcji tych dostaw, że aż nie do ogarnięcia 😄 . Fajnie, że udało się poprawić te metody dostaw przed zakończeniem aukcji. Pozdrawiam serdecznie 🙂

oznacz moderatorów
Monika__L
#16 Inspirator#

To może być dar losu...

oznacz moderatorów
HABICH-PULAWSKA
#8 Zapaleniec#

To jest dar losu, że udało się nam się poprawić przed zakończeniem aukcji 🙂

oznacz moderatorów