anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy paczka AD01QO9K93 zastawioną?

HealthyJoy
#1 Nowicjusz

Odbiór w sklep żabka w Lublinie ul Bursztynowa 34/a do której dzisiaj w czwartek 5 lutego drałowałem na piechotę bo bym może nie zdążył już przed 22:00 ale uzyskałem informacje na infolinii żabki , że na pewno do 23:00 i w apce Allegro jest tak samo błędna godzina zamknięcia 23:00 tego sklepu. Proszę o załatwienie z kurierem aby nie zabierał mojej paczki jutro AD01QO9K93. Odbiorę do 22:00 jutro 6 lutego w piątek. Proszę o potwierdzenie załatwienia sprawy smsem na mój telefon.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@HealthyJoy

Godziny otwarcia w apce Żabki i Allegro są poprawne. Widocznie punkt samodzielnie skrócił sobie godziny otwarcia, bez zgody centrali (wyjątkiem byłoby skrócenie godzin otwarcia w danym dniu z powodu awarii lub innej nagłej sytuacji).

A co tego aby kurier nie zabrał przesyłki, to tak się nie da. Marne szanse, że zaryzykuje on karę od firmy za brak przesyłki (to może być nawet kilkaset złotych z wypłaty), aby ci pomóc. To trzeba załatwić z firmą kurierską (czyli z Allegro), a nie z kurierem. 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@HealthyJoy widzę, że już kontaktowałeś się z nami w sprawie przesyłki i nasz doradca wysłał prośbę do przewoźnika, aby nie zwracać przesyłki. Zgłosiliśmy też przewoźnikowi kwestię błędnej godziny punktu, aby to wyjaśnić. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów