Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przesyłka nr AD017VE6L3 , nadana do DHL box , 3 próby doręczenia i za każdym razem AWIZo , brak słów na bałagan , kilka dni temu inna paczka to samo 2 próby doręczenia do DHL box i tez AWIZO. Wsadzie sobie te wysyłki allegro w d....
Korzystałem z InPost bez problemo przez lata , teraz na siłę ciągle allegro zmienia mi formę dostawy i non stop są problemy .
@drula2000 Wyjaśniam to odpowiednim zespołem. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
A jak odbierzesz bez awizo?
Wiadomość z kodem odbioru czy informacja, że paczka czeka w maszynie, to też jest awizo.
Otrzymałem wiadomość że paczka w doręczeniu, potem wiadomość że kurier nie zastał mnie pod danym adresem a potem że awizowano. Czy DHL uważa że miałem stać przy DHL Box i czekać na kuriera ?
Paczka ma cały czas status "w doręczeniu".
Taki email przychodzi za każdym razem: "Kurier próbował doręczyć Twoją przesyłkę ale nie zastał Cię pod adresem. Spróbujemy doręczyć ją ponownie. Nieodebrana przesyłka wróci do nadawcy."
I tak 3x , paczka jest nadana na DHL BOX , wcześniej też miałem takie same problemy z inną paczka do tego samego DHL box
@drula2000 Ten status jest oczywiście błędny, za co przepraszam. Przesłano już odpowiednią interwencję o pilne dostarczenie przesyłki.
Super, dziękuję