anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DHL box wysyłka z allegro i ciągle Awizo

drula2000
#1 Nowicjusz

Przesyłka nr AD017VE6L3 , nadana do DHL box , 3 próby doręczenia i za każdym razem AWIZo , brak słów na bałagan , kilka dni temu inna paczka to samo 2 próby doręczenia do DHL box i tez AWIZO. Wsadzie sobie te wysyłki allegro w d....

Korzystałem z InPost bez problemo przez lata , teraz na siłę ciągle allegro zmienia mi formę dostawy i non stop są problemy . 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@drula2000 Wyjaśniam to odpowiednim zespołem. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@drula2000 

A jak odbierzesz bez awizo?

Wiadomość z kodem odbioru czy informacja, że paczka czeka w maszynie, to też jest awizo.

oznacz moderatorów

drula2000
#1 Nowicjusz

Otrzymałem wiadomość że paczka w doręczeniu, potem wiadomość że kurier nie zastał mnie pod danym adresem a potem że awizowano. Czy DHL uważa że miałem stać przy DHL Box i czekać na kuriera ? 

Paczka ma cały czas status "w doręczeniu". 

oznacz moderatorów

drula2000
#1 Nowicjusz

Taki email przychodzi za każdym razem: "Kurier próbował doręczyć Twoją przesyłkę ale nie zastał Cię pod adresem. Spróbujemy doręczyć ją ponownie. Nieodebrana przesyłka wróci do nadawcy."

I tak 3x , paczka jest nadana na DHL BOX , wcześniej też miałem takie same problemy z inną paczka do tego samego DHL box 

oznacz moderatorów

w_kiwi

@drula2000 Ten status jest oczywiście błędny, za co przepraszam. Przesłano już odpowiednią interwencję o pilne dostarczenie przesyłki. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

drula2000
#1 Nowicjusz

Super, dziękuję

oznacz moderatorów