Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@tatus Czy sprawdzałeś poprawność numeru telefonu w ustawieniach konta? Kod odbioru znajdziesz również w szczegółach zakupu.
Od 25 lat mam ten sam numer telefonu i za każdym razem, jesli zamawiałem na paczkomat dostawałem adres gdzie znajduje się przesyłka mjaki jest kod odbioru. Dostawałem to zarówno na maila jak i telefon, a nawet powiadomienie z Allegro. Po zmianach nie wiem czy potrzebnych dostaję powiadomienie na telefon, że paczka jest do odbioru, nie wiadomo gdzie nie wiadomo jaki kod, co muszę sprawdzać na komputerze, a żeby było zabawniej osoba która mi ma wydać paczke pyta mnie kto tą paczkę przywiózł! Nie wiem to ostatnie "udogodnienie" jest raczej wielkim kłopotem dla kupującego. Myślę, że do odbioru paczki wystarczy telefon nie trzeba komputera i być programistą.
@tatus jeśli zamówiłeś przedmiot z dostawą Allegro Delivery oprócz powiadomienia powinieneś otrzymać też standardowo SMS z kodem do odbioru. Jeśli się tak nie stało, podaj mi proszę w jakim zamówieniu. Sprawdzimy dokładnie tę kwestię.