anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego przesyłka trafiła do innego punktu One box

MAMY ROZWIĄZANIE!
wildrabbit
#8 Zapaleniec#

Dostałem powiadomienie, że przesyłka trafiła do punktu tymczasowego wraz z szantażem, że albo mam pojechać do  oddalonego punktu, którego nigdy bym nie wybrał przy zakupach albo mam czekać dodatkową dobę.

To normalnie tak działa?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
kostas11
#21 Demiurg#

@wildrabbit tak zgodne z regulaminem, jak jest problem, to magazynują w innym punkcie,co byś mógł podjechać jak pilne, a jak nie spieszne to poczekaj z czasem trafi do docelowego 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
wildrabbit
#8 Zapaleniec#

Zamówiłem do one box bo mi go postawili koło domu, a okazuje się że paczki wkładają i tak gdzie chcą i muszę za nimi jeździć.

Teraz ja wracam do zamawiania inpostem, zgodnie z regulaminem.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@wildrabbit ale InPost też ma taką procedurę w razie braku miejsca w paczkomtach, tyle że mają więcej automatów i zdarza się to z byt często 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@wildrabbit zielona budka czy inny tego typu automat to bezmyslna maszyna , nie da się poprosić anik nakazać  ,nie ma miejsca to nie ma , nie pali Ci się to poczekaj , a jak masz cisnienie do jedź .

oznacz moderatorów
wildrabbit
#8 Zapaleniec#

W żółtej budce inpostu mi się to nigdy nie zdarzyło.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@wildrabbit zdarza się również w paczkomatach , szczególnie po weekendzie  ,ale biorąc po uwagę ilosć paczek podejrzewam ,że zielona budka raczej nie jest przepełniona tylko ma awarię , albo kurierowi nie było zbyt po drodze gonić z jedną przesyłką .....ot taki smaczek w temacie łoników .

oznacz moderatorów