Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem powiadomienie, że przesyłka trafiła do punktu tymczasowego wraz z szantażem, że albo mam pojechać do oddalonego punktu, którego nigdy bym nie wybrał przy zakupach albo mam czekać dodatkową dobę.
To normalnie tak działa?
@wildrabbit tak zgodne z regulaminem, jak jest problem, to magazynują w innym punkcie,co byś mógł podjechać jak pilne, a jak nie spieszne to poczekaj z czasem trafi do docelowego 😄
Zamówiłem do one box bo mi go postawili koło domu, a okazuje się że paczki wkładają i tak gdzie chcą i muszę za nimi jeździć.
Teraz ja wracam do zamawiania inpostem, zgodnie z regulaminem.
@wildrabbit ale InPost też ma taką procedurę w razie braku miejsca w paczkomtach, tyle że mają więcej automatów i zdarza się to z byt często 🙂
@wildrabbit zielona budka czy inny tego typu automat to bezmyslna maszyna , nie da się poprosić anik nakazać ,nie ma miejsca to nie ma , nie pali Ci się to poczekaj , a jak masz cisnienie do jedź .
W żółtej budce inpostu mi się to nigdy nie zdarzyło.
@wildrabbit zdarza się również w paczkomatach , szczególnie po weekendzie ,ale biorąc po uwagę ilosć paczek podejrzewam ,że zielona budka raczej nie jest przepełniona tylko ma awarię , albo kurierowi nie było zbyt po drodze gonić z jedną przesyłką .....ot taki smaczek w temacie łoników .