Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dostałem informację o włączeniu Allegro One Kurier. Opcję tą miałem wyłączoną ponieważ w mieście w którym prowadzę działalność - Chełm (lubelskie) ta usługa nie była dostępna i nie mogłem nadać paczki. W jaki sposób ma to teraz wyglądać?
@HankyLabel, zgłoszenie o wyłączenie metody dostaw nie zostało jeszcze rozpatrzone, ale niedługo powinniśmy dostać informacje w tej sprawie.
Witam, możesz sprawdzić czy kod 49-300 został dodany do obsługi przez kuriera one? od 3 dni mam włączoną tą formę, nie moge jej wyłączyć. Dopiero dzisiaj pojawiła sie mozliwosc nadania przesyłek tą formą. Wcześniej wyskakiwał bład odnosnie kodu pocztowego. Chce miec pewność czy kurier one przyjedzie po paczki. Stąd moja prośba o potwierdzenie kodu pocztowego 49-300
@gsm-hurt_pl tak, poprosiłam już o weryfikację Twojego kodu, więc jak tylko dostanę potwierdzenie, wrócę do Ciebie z informacjami.
Kiedy moge liczyc na odpowiedz? Chciałbym te paczki dzisiaj nadać. Niektóre wiszą juz 3 dzień i dodatkowo wpływają negatywnie na jakość sprzedaży:/ Nie zostaną wysłane w terminie.
@gsm-hurt_pl niestety wciąż czekam na informacje i nie jestem w stanie tego określić. Podaj mi proszę numery opóźnionych zamówień.
@gsm-hurt_pl jeszcze dziś kurier powinien zjawić się po te przesyłki.
W piątek nie mieliśmy przygotowanych paczek, czy dziś kurier również przyjedzie ? Czy to będzie stały podjazd?
@gsm-hurt_pl Masz stały podjazd. Kurier dzisiaj powinien przyjechać. 😉