Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
możecie mi powiedzieć co to za przewoźnik AD00HK8IZ1 idzie do mnie zwrot ale jest informacja
Nieznany przewoźnik ?
Żadnego maila, żadnej informacji, zamówienie było DHL a zwrot powinien iść Pocztą ?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Gdzie mam szukać paczki, żadnego maila o wysyłce, żadnego że w doręczeniu, a paczka doręczona 😞
@kostas11 co ty taki niecierpliwy poczekaj trochę, a nie ich wołasz co 2 godziny :DDD
ps. ciekawa sytuacja
@sklep_solpio wołam bo się właśnie zmieniło na doręczone a siedzę w firmie 😄 nawet nie wiem do którego kuriera dzwonić 😞m a 2 godziny temu była wydana jak pisałem 😞
@kostas11 śmieje się bo coraz większe jajca z tymi zwrotami widze wychodzą 😄
@sklep_solpio nie ma się co śmiać, jakoś zwroty InPostem potrafią wysłać maila że w doręczeniu z numer do kuriera, a te w Allegro Delivery jakoś nie dopracowane, zmieniają numery przesyłek i robi się bajzel z komunikacją, nawet nie wiadomo czym wróci, nie wspomnę że jest to nie zgodne z ich własnym regulaminem, gdzie ta paczka powinna wrócić pocztą 😞
Allegro Kurier DHL |
14,99 zł
|
0 zł
|
W placówkach Poczty Polskiej (z wyłączeniem Agencji Pocztowych) dla przesyłek do 30 kg
|
@kostas11 no wiesz.. czy DPD czy inpost wysyłają maile, allegro nic nie wysyła..
@kostas11 Jest to Allegro DHL Courier 🙂
@N_Nitka28 a czemu, powinno wrócić Pocztą ? czemu nie ma tej informacji w zwrotach, czemu nie ma maila że w doręczeniu ?
@kostas11 Już sprawdzam.
@kostas11 może dla tego, że to DHL AD
@kostas11 pierwotna usługa to Allegro DHL Courier (AD), więc zwrot idzie w ten sam sposób.
@N_Nitka28 a reszta pytań ?
czemu nie ma tej informacji w zwrotach, czemu nie ma maila że w doręczeniu ?