Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam kupiłem etui z przesyłką za 11.99 była to dopłata za to żeby przesyłka dotarła dzisiaj, jednak widzę że jest cały czas w przygotowaniu i oczekuje na nadanie, czy mogę żądać zwrotu środków jeśli nie zostanie dostarczona do mnie dzisiaj, ponieważ dostawa allegro one box wprowadza w błąd, jeśli bym wiedział że nie dotrze dzisiaj zamówiłbym sobie etui od kogos innego w lepszej cenie bo były dostępne ale zależało mi na czasie.
Kiedy dokonałeś zakupu i jaki czas na wysyłkę deklarował sprzedawca?
Tak, odstąpić od umowy zakupu możesz w każdej chwili, oczywiście jak zakup konsumencki i podlega zwrotowi, a jak nie wysłana to sprzedający nie powinien już wysyłać.
Ok dziękuję
@pazia89 Przestań się przejmować sprzedającym.
@pazia89 Naprawdę uwierzyłeś w prognozy Allegro? I to jeszcze w wydaniu Allegro One? 🐭
No niestety zasugerowałem się tym że dzisiaj ma to być w paczkomacie a u innych sprzedających były lepsze etui i taniej ale dopiero piatek-poniedzialek
@pazia89 zostałeś naciągnięty przez sprzedawcę oceń go odpowiednio , odechce mu się oferowania niemożliwych do zrealizowania form dostawy w celu przyciągnięcia klienta , ten ostatecznie zwali wszystko na allegro i algorytm , ale doskonale wie z czym to się je i w jaki sposób ustawić tak dostawy , aby klienta nie wprowadzać w błąd ..
No właśnie to mnie najbardziej wkurzyło jakby napisał normalnie że dostawa w piątek to bym se wziął taniej gdzie indziej oszukista nie ładny