Házhoz szállítást kértem, vissza is igazolták, mégis csomagautomatába érkezett a rendelt termék. Miért?
@Client:133399857 Kérem, adja meg a rendelési vagy szállítmányi számot, amelyre hivatkozik?
158273900019466833605000 küldemény száma
Szia! @Client:133399857 Sajnálom, de nem találok ilyen számú csomagot a rendszerünkben. Biztos, hogy az Allegro-n történt a vásárlás? Ha igen, kérlek, add meg a rendelési számot.
4PX3003161059648CN az allegro oldalán még nem jelezték a kézbesítést, pedig már átvettem a csomag automatából.
@Client:133399857 Köszönjük a csomagszámot. Sajnos nincs lehetőségünk a csomag státuszának manuális frissítésére. Ha a csomagot már átvette, de a státusz ezt nem jelzi, mi sajnos nem tudunk mit tenni. Ezt a problémát közvetlenül az eladónak jelezheti, hogy ő tisztázza a helyzetet a rendelést kézbesítő futárszolgálattal.
Nem a státusz a probléma, hanem az, hogy nem házhoz szállították, hanem automatába.
@Client:133399857 Megértem, hogy ez kellemetlen, és hogy házhozszállítással rendelted a terméket, de sajnos mi nem tudjuk kideríteni, miért egy átvevőhelyre érkezett a csomag – ezt az eladó tudja tisztázni a futárszolgálattal. Előfordulhat, hogy a futár senkit sem talált a megadott címen, ezért kellett egy alternatív átvevőhelyre irányítania a küldeményt. Kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot az eladóval, mivel ő tudja ezt egyeztetni a szállítmányozóval.