Jak mogę skontaktować się z infolinią bądź kurierem DHL przy dostawie allegro delivery? W aplikacji widzę, że kurier miał wydaną paczkę do dostarczenia do punktu, jednak do dnia dzisiejszego, przesyłka tam nie trafiła. Nad ranem trafiła do sortowni, a dziś podobnie była wydaną kurierowi. Niestety nadal nie dotarła do punktu odbioru. Na infolinii dhl nie przyjmują numeru przesyłki, a ich aplikacja nie śledzi przesyłek z allegro delivery.... W jaki sposób mogę wyjaśnić ta sprawę? Z kim mam rozmawiać?
@czoboki zgłosiłam prośbę o interwencję, w sprawie paczki. Dzięki i dla Ciebie również, wszystkiego dobrego w Nowym Roku! 😊
Do zamknięcia. Pewnie w zaspie utknęła i jak odśniezyli to doszła 😉
Dzień dobry, czy mogę prosić o pomoc w odnalezieniu przesyłki nr AD01QXPY20
pozdrawiam Mikolaj.
@mikirychu jasne, już to weryfikuję, wrócę do Ciebie z informacją 🙂
Czy punkt nie jest zamknięty? Np. przerwa urlopowa, albo po prostu nie dowieźli, kurier nie zdałża
Nie warto korzystać z takich wynalazków gdyż dochodzi do takiej spychologii i braku konkretnego kontaktu. Unikać
@Client:61356923 tak jak Sandra napisała, kupujący otrzymał od nas dwie wiadomości e-mail oraz próbowaliśmy się do niego dodzwonić.
Przykro mi, ale mimo naszej interwnecji przesyłka nie mogła zostać przekierowana do kupującego, ponieważ została już do Was zwrócona.
Proszę o pomoc z Allegro Delivery DHL nr przesyłki AD01KT7356. Przesyłka od 31.12.2025 jest w doręczeniu do automatu i mija trzeci dzień roboczy z takim statusem.
Cześć, @linker_e2. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@linker_e2, interweniowaliśmy w oddziale realizującym dostawę i poprosiliśmy o pilne doręczenie paczki.
Mogę prosić o sprawdzenie AD01ME2KD7?
powinna być w piątek a dziś poniedziałek i zero ruchu w sprawie
Nadana 8 stycznia czyli powinna dotrzeć do 13 stycznia. W Allegro Delivery gwarantowany termin doręczenia wynosi do 3 dni roboczych.
Dzień dobry, czy mogę prosić o sprawdzenie przesyłki nr AD01N0VE66? Miała do mnie dotrzeć wczoraj, natomiast bardzo ważne jest dla mnie aby dotarła najpóźniej dziś. Wczoraj wyjechała do punktu docelowego i wciąż nie dotarła. Bardzo proszę o pomoc
@hernat interweniuję w oddziale, w sprawie paczki.
Czy również mogę prosić o jakąś informację odnośnie mojej paczki? AD01NDAHL4 Miała być u mnie wczoraj, dziś rano dostałam tylko innformację, że jesst opóźniona. Nie mogę być w domu cały czas, kontaktu z żadną infolinią nie ma, chciałabym wiedzieć, czego ssię spodziewać.
@sagissi już działam w sprawie doręczenia paczki.
Poproszę o "popchanie" paczki AD01NAGHL7
@ter121b dzisiaj przesyłka powinna zostać doręczona. 😊
Powinna być doręczona... ale wczoraj. Nadal czekam na paczkę ale już wiem że NIGDY więcej nie zamówię nic z Allegro Delivery czy jak to się tam nazywa ta śmieciowa wysyłka... To jest kpina z kupującego i sprzedającego.
Cześć, @ter121b. Już wyjaśniamy to z oddziałem. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy dostanę więcej informacji. Przepraszam za wszelkie utrudnienia.