Jak mogę skontaktować się z infolinią bądź kurierem DHL przy dostawie allegro delivery? W aplikacji widzę, że kurier miał wydaną paczkę do dostarczenia do punktu, jednak do dnia dzisiejszego, przesyłka tam nie trafiła. Nad ranem trafiła do sortowni, a dziś podobnie była wydaną kurierowi. Niestety nadal nie dotarła do punktu odbioru. Na infolinii dhl nie przyjmują numeru przesyłki, a ich aplikacja nie śledzi przesyłek z allegro delivery.... W jaki sposób mogę wyjaśnić ta sprawę? Z kim mam rozmawiać?
@czoboki zgłosiłam prośbę o interwencję, w sprawie paczki. Dzięki i dla Ciebie również, wszystkiego dobrego w Nowym Roku! 😊
Do zamknięcia. Pewnie w zaspie utknęła i jak odśniezyli to doszła 😉
Czy punkt nie jest zamknięty? Np. przerwa urlopowa, albo po prostu nie dowieźli, kurier nie zdałża
Nie warto korzystać z takich wynalazków gdyż dochodzi do takiej spychologii i braku konkretnego kontaktu. Unikać
@Client:61356923 tak jak Sandra napisała, kupujący otrzymał od nas dwie wiadomości e-mail oraz próbowaliśmy się do niego dodzwonić.
Przykro mi, ale mimo naszej interwnecji przesyłka nie mogła zostać przekierowana do kupującego, ponieważ została już do Was zwrócona.
Proszę o pomoc z Allegro Delivery DHL nr przesyłki AD01KT7356. Przesyłka od 31.12.2025 jest w doręczeniu do automatu i mija trzeci dzień roboczy z takim statusem.
Cześć, @linker_e2. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@linker_e2, interweniowaliśmy w oddziale realizującym dostawę i poprosiliśmy o pilne doręczenie paczki.
Mogę prosić o sprawdzenie AD01ME2KD7?
powinna być w piątek a dziś poniedziałek i zero ruchu w sprawie
Nadana 8 stycznia czyli powinna dotrzeć do 13 stycznia. W Allegro Delivery gwarantowany termin doręczenia wynosi do 3 dni roboczych.
Dzień dobry, czy mogę prosić o sprawdzenie przesyłki nr AD01N0VE66? Miała do mnie dotrzeć wczoraj, natomiast bardzo ważne jest dla mnie aby dotarła najpóźniej dziś. Wczoraj wyjechała do punktu docelowego i wciąż nie dotarła. Bardzo proszę o pomoc
@hernat interweniuję w oddziale, w sprawie paczki.
Czy również mogę prosić o jakąś informację odnośnie mojej paczki? AD01NDAHL4 Miała być u mnie wczoraj, dziś rano dostałam tylko innformację, że jesst opóźniona. Nie mogę być w domu cały czas, kontaktu z żadną infolinią nie ma, chciałabym wiedzieć, czego ssię spodziewać.
@sagissi już działam w sprawie doręczenia paczki.
Poproszę o "popchanie" paczki AD01NAGHL7
@ter121b dzisiaj przesyłka powinna zostać doręczona. 😊
Powinna być doręczona... ale wczoraj. Nadal czekam na paczkę ale już wiem że NIGDY więcej nie zamówię nic z Allegro Delivery czy jak to się tam nazywa ta śmieciowa wysyłka... To jest kpina z kupującego i sprzedającego.
Cześć, @ter121b. Już wyjaśniamy to z oddziałem. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy dostanę więcej informacji. Przepraszam za wszelkie utrudnienia.
Czy jest może jakaś aktualizacja? Status AD01NDAHL4 to wydania do doręczenia, kurier nie odbiera telefonu, jest już po 15. Czy paczka dziś do mnie dotrze?
@sagissi, przesyłka jest w doręczeniu i dzisiaj powinna do Ciebie dotrzeć.