Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbuje nadać przesyłkę prze allegro Delivery ale formularz nie chce mnie przepuścić prze 1 etap "zamawianie przesyłki" komunikat jaki otrzymuje to "Długość podanego tekstu przekracza 30 znaków" ale o jaki tekst chodzi ?
próbowałam zmniejszyć adres odbioru przesyłki do minimum jednak dalej wyskakuje mi błąd.
Musi to być to ale spacja także się liczy, postaraj się skrócić adres odbiorcy (np. skrócić nazwę sklepu).
Właśnie skruciłam do minimum nazwę sklepu. spacji w adresie usunąć nie mogę gdyż system wtedy odrzuca mi adres bo twierdzi, że nie ma numeru budynku. nie mam już z czego odjąć znaków.
Trzeba zmienić dane po stronie klienta. w moim przypadku klient podał imię, nazwisko i nazwę firmy co przekroczyło 30 znaków. po edycji adresu ( nazwa, imię nazwisko) wszystko przechodzi. w przypadku dostarczania paczek do paczkomatów adres odbiorcy nie jest taki ważny.
A ja nie jestem pewien czy Twoje dane nadawcze nie są na zbyt skomplikowane. Wysyłałaś wcześniej DPD?
al. Pracy 27b/25
Tak, wysyłałam wcześniej z DPD ale zazwyczaj nie wysyłam od siebie tylko z hurtowni dropshippingowych więc adresy nadawcze są różne. w tym konkretnym przypadku chodziło o adres klienta.