Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
KRÓTKO: kolejny raz przesyłka Allegro Box zakończyła się porażką, kolejny raz "coś", wczoraj musiałem drałować w deszczu 2km bo kurier zostawił przesyłkę w miejscu, które sam sobie wybrał, bym to olał ale akurat zależało mi na przesyłce w tym dniu czasie
PYTANIE:
1. czy da się ustawić konto tak aby kompletnie ignorowało oferty w których jedyną metodą dostawy jest Allegro Box?
2. Czy można tak ustawić konto aby nie pokazywało możliwości wysyłki metodą Allegro Box?
Allegro ostatnio samo podsuwa kupującym swoje formy dostawy jako najlepsze ale zwykle każdy sprzedawca ma udostępnione inne . Trzeba pilnować i przy opłacaniu zmienić na tę która bardziej pasuje.
Ad 1) nie istnieje możliwość aby sprzedający miał tylko One Box, w ramach AD będzie zawsze Orlen i DHL , jeżeli chodzi o odbiory w punkcie.
Ad2) nie
@railre nie da się 1 - 2 pytanie 😞
Allegro ostatnio bardzo wciska, podmienia domyślne dostawy, musisz zawsze przed zakupem sprawdzać co jest i w razie co klknąć zmień na mapie w filtrach zaznaczyć Inpost i wybrać paczkomat, mi średni 2-3 w tygodniu podmieniają na OneBox lub Orlen już mam powoli dość 😞