anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zgłosić bardzo czesty problem z błędnym regionem doręczenia

Cekeybulla
#1 Nowicjusz#

Witam, moje przesyłki ciagle są doręczane do sosnowca zamiast do częstochowy, zdarza się to za każdym razem, czasami jednak , potrzebuje przesyłki szybciej niż za 6 dni, więc zastanawiam się czy da się to do kogoś zgłosić by ten problem został naprostowany, możliwe że jest to problem z paczkomatami orlen? Błąd w bazie danych? System się zkopał? Nie wiem gdzie ani co z tym zrobić i podejżewam że kurierzy w sosnowcu tez maja tego dosyć xD , pozrawiam!

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Cekeybulla o jaką dokładnie metodę dostawy chodzi? Czy możesz mi podać przykład takiego zamówienia? 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

Cekeybulla
#1 Nowicjusz#

paczkomat orlen, Dostawa jedzie do sosnowca, poczym przesyłka jest odsyłana do poprawnego regionu, zdażyło mi się to juz 7 razy, droga przesyłki wygląda za każdym razem tak samo.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Cekeybulla czy możesz podać mi przykładowy numer takiej przesyłki? 

Ola
   Moderatorka

oznacz moderatorów

Cekeybulla
#1 Nowicjusz#

AD004XM5O2  , obecnie mam 2 przesyłki które właśnie teraz sa wydawane do doręczenia, też w sosnowcu, czasami są zgłaszane jako "paczka uszkodzona" zamiast błędny region dostawy, i są odsyłane do częstochowy, nie uszkodzone... jednym słowem, troche jest zamieszane w systemie.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Cekeybulla dziękuję za ten numer i te informacje. Poprosiłam już zespół o wyjaśnienie tej sytuacji z przewoźnikiem. 

Ola
   Moderatorka

oznacz moderatorów