Mam problem przesyłka miała dotrzeć 8 maja natomiast jest opóźniona i 11 maja na tą chwilę jej jeszcze nie ma co mam zrobić i kiedy się jej spodziewać
AD02BM9OT2
@Client:141360526 Przykro mi, że paczka jeszcze do Ciebie nie dotarła. Skierowałam Twoje zgłoszenie do zespołu, który zajmie się weryfikacją losów przesyłki. Wrócę tutaj z odpowiedzią.
@Client:141360526 Doradca wysłał do Ciebie maila w tej sprawie. Numer zgłoszenia to 61215552.
Kurde nie widzę żebym dostał maila
@Client:141360526 Przepraszam, wprowadziłam zamieszanie. Sprawa została założona na Twoim koncie i otrzymasz wiadomość, gdy doradcy uda się już wyjaśnić, co się dzieje z przesyłką.
Allegro Delivery ma regulaminowy termin doręczenia do 3 dni roboczych. Twoja przesyłka została nadana 6 maja, czyli powinna dotrzeć do 11 maja. Na chwilę obecną przesyłka nie jest opóźniona (będzie dopiero od 12 maja)
A termin 8 maja, który ci się wyświetlał, to tylko i wyłącznie przewidywanie (sugestia) Allegro, a nie gwarantowany termin doręczenia.
Niestety sytuacja się nie zmieniła
@Client:141360526 Twoja sprawa jest w dalszym ciągu weryfikowana. Muszę Cię prosić o cierpliwość. Otrzymasz informacje na maila w tej sprawie.