Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do której godziny należy umieścić przesyłkę w zielonym automacie, aby była pewność, że kurier podejmie ją w tym samym dniu ?
@renaII nie ma takiej pewności, nawet jak nadasz do godziny granicznej a ją sprawdzisz na stronie allegro one po kodzie pocztowym 🙂
tu sprawdzisz https://allegro.pl/kampania/one/kurier/godziny-graniczne
Mój kod nie jest obsługiwany 😉
@renaII zapytaj kuriera , tu nawet od moderatorów konstruktywnej odpowiedzi nie otrzymasz
Podzielę się informacją na ten temat jaką ja znam.
Aby kurier odebrał przesyłkę tego samego dnia, należy umieścić ją w zielonym automacie Allegro One Box do godziny 13:00 w dni robocze.
@gdvorek jak zawsze zachowawczo 🙄
Uważam, że to konkretna informacja.
Napisz mi proszę jakiej dokładnie informacji oczekujesz ode mnie?
@gdvorek dlatego że w Bytomiu jest do 15:00 😄
@gdvorek brzmi ... cyt ..,,Podzielę się informacją na ten temat jaką ja znam.,,
powinno być .... Jeśli nadasz do godz. xx:xx GWARANTUJĘ , że kurier obierze w tym samym dniu .
...niemniej uważam , że powściągliwość w składaniu deklaracji jest zdrowa .
Rozumiem i pewnie gdybym miał na to bezpośredni wpływ to wziąłbym odpowiedzialność i zagwarantował to.
Natomiast sam rozumiesz, że nie mam na to wpływu a przekazuję wyłącznie informację jaką po prostu znam:)
@gdvorek rozumiem , w tym co piszę nie ma złośliwości w stosunku do Ciebie , ale ktoś i jest nim przedsiębiorca , wprowadził na rynek produkt i bierze odpowiedzialność za jego funkcjonalność i bezpieczeństwo , natomiast Ciebie postrzegam jako pomost pomiędzy twórcą tegoż produktu a jego odbiorcami .