anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier pomylił etykiety

monika12618
#7 Wielbiciel

Witam,ostatnio robiłam zwrot w Allegro One zielony box ,z kodem nadania bo nie mam drukarki więc kod to super opcja .Problem w tym ,że były napisane na paczce ;kod nadania ,adres gdzie ma wrócić i moje dane,a okazuje się że zwrot doszedł do firmy ,ale okazało się że były tam sukienki ,których na oczy nie widziałam (pani z tej firmy do mnie dzwoniła bo ja wysyłałam rzeczy biurowe )etykieta się zgadza ale zawartość paczki nie.Kurier musiał pomylic etykiety mimo że wszystko miał wyspisane. Czy możecie mi podać gdzie faktycznie są moje rzeczy ?? Podaje numer Paczki 

Numer przesyłki: A004D84MT0

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@monika12618 cześć! Poprosiłam o interwencję w tej sprawie w oddziale. Otrzymasz od nas informację w wiadomości e-mail, gdy otrzymamy odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

monika12618
#7 Wielbiciel

Wiadomo coś już na temat mojej paczki ?? Bo cisza ,nikt nic do mnie nie napisał 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @monika12618. Przepraszam, że musiałaś czekać. Konieczne będzie zgłoszenie reklamacji logistycznej na tę przesyłkę. Możesz to zrobić przez ten formularz. Podaj numer przesyłki, zamówienia oraz rachunku bankowego i powód reklamacji oraz roszczenie. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów