anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę dodać przesyłka w automat

Client:69515270
#7 Wielbiciel#

Dlaczego nie mogę nadać przesyłki Allegro One .Nie przyjmuje jej kurier ani paczkomaty zielone. Tą metodę dostawy wybrał kupujący. Etykietę wydrukowałem z zakładki Allegro nadaj przesyłkę . Wiem że mogę nadać na własny koszt inną metodą ale to nie rozwiązuje problemu. Wiem że to nie tylko mój problem....?????

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:69515270 jaka informacja pojawia się na maszynie kiedy chcesz nadać przesyłkę?
W systemie mamy zamówiony podjazd kuriera dla tej paczki na jutro między 8:00-18:00. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

jest coś,nie można umieścić w tym automacie, i qr z dodatkowymi informacjami.
Chcę wysłać paczkę z miasta Białystok za pomocą paczkomatu one box.
Co powinienem w tym celu zrobić?
i dlaczego nie mogę po prostu wrzucić zarejestrowanej paczki do paczkomatu? Po prostu zostawiam ją w innym mieście niż zwykle

i jak mogę anulować utworzoną przeze mnie paczkę i zarejestrować inną? Właśnie zmieniłem adres wysyłki

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:69515270 jak jest zamówiony podjazd to tylko kurier że zleceniem odbierze te paczkę.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dopiero gdy nie wyszło, zamówiłam kuriera w nadziei, że coś zmienię. Jak mogę to zmienić lub odrzucić? To zły adres!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:69515270 napisz proszę czego dotyczy "zły adres"? Podjazdu kuriera?
W jakim automacie (podaj proszę adres) próbowałeś nadać paczkę i jaki komunikat się pojawił?

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

One Box by Allegro AL014BI1

nie można włożyć paczki do automata. jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tym, który z nich możesz zeskanować kod qr

coś takiego

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

One Box by Allegro AL014BI1

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

nie można włożyć paczki do automata. jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tym, który z nich możesz zeskanować kod qr

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

a teraz

Pole "Dane nadawcy - adres" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:69515270 Na Twoim koncie nie widzę żadnej sprzedaży, więc nie mogę niczego zweryfikować. Proszę, doprecyzuj, czy sprawa dotyczy konta, z którego piszesz? Poproszę o numer zamówienia. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

Bubabook
#2 Obserwator#

moe konto

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Bubabook Teraz proszę Cię jeszcze o określenie, gzdie pojawiają się wspomniane komunikaty. Napisałeś, że nie możesz nadać w automacie, zatem komunikat jest z ekranu automatu? Ten komunikat "Dane nadawcy - adres" zawiera błędne dane: Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera" pojawia się podczas próby wygenerowania etykiety, gdy nadajesz z obszaru, który nie jest obsługiwany przez One Kurier, ale Tobie udało już się wygenerować 2 listy przewozowe. Wybacz, ale z Twoim wiadomości nie rozumiem, na czym dokładnie polega problem. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów