Sprzedaje duzo na allegro i dzis miałe 3 etykiety allegro one dwóch nie moge nadac jedną tylko sie udało , wsykakuje mi na paczkomacie ze musze sprawdzic liste paczkomatów
@Dragon-print Doprecyzuj proszę, co dokładnie się dzieje. Podaj numery zamówień.
Tak jak pisałem skanuje paczkę i wyswietla sie ze nie moge nadac w tym paczkomacie , próbowałem w kilku , rano napisałem na czacie miał ktoś napisać maila w tej sprawie i zero odzewu , o 19 zgłosiłem pośbe na czacie o kontak telefoniczny miał ktoś oddzwonic do 15 minut i również brak odzewu , porażka ! klienci czekają za zamówionym towarem a mogłem wysłać tylko JEDNĄ z 3 paczek . zamówienie nr a77d4421-4c82-11f1-bf08-5741e1556363 oraz 3b0868f0-4abc-11f1-986c-3526b5b9d868
@Dragon-print Dziękuję za przesłanie szczegółów. Zweryfikuję Twoją sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@Dragon-print Nasz doradca już weryfikuje sprawę. Poczekaj proszę na odpowiedź mailową w tej sprawie.
Podajcie chociaż jakieś rozwiązanie tego problemu , bo rozpoczął sie 3 dzień jak nie moge nadawac przesyłek z dwóch moichj magazynów któe nie sa w zasiegu waszego kuriera , do tej pory odbieral DPD i inpost i nie było żadnych problemów , nawet nie moge wygenerowac etykiety do nich , jako odbiór DPD alegro one
Nietety jest godzina 12 musiałem opłącić innego kuriera na swój koszt , bo klient najważniejszy , zablokowaliscie mi mozliwosc wysyłki z dwóch magazynów ,czekam na rozwiązanie
@Dragon-print Tak jak pisała wyżej Nicol, sprawa jest wyjaśniana. Wkrótce otrzymasz odpowiedź w korespondencji nr 61240667.