anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie odebrałem przesyłki

watacha22
#1 Nowicjusz

Stojąc przy niewłaściwym paczkomacie (IN POST TYZ01N), jak póżniej sie zorietowałem, w dniu 29.03.2026r. ok. godz. 13.49 chciałem odebrać przesyłkę zdalnie z Allegro One Box - AL019RZE ul. Orkana 1 36-20 Tyczyn, no i paczki nie odebrałem, lecz chyba we właściwym paczkomacie - Allegro One Box prawdopodobnie skrytka się otworzyła, tak pokazywała bynajmnniej aplikacja. Przesyłka (przewoźnik i nr przesyłki Allegro A0044.Z43X4) nie została przeze mnie " odebrana". Odjechałem, bo spieszyłem sie nie miałem czasu  wtym momencie szukać paczkomatu. Kiedy wróciłem ok. 19.30. do właściwego punktu na aplikacji Allegro wyswietlała sie informacja, ze przesyłka została odebrana o godz. jak wyżej. Proszę o sprawdzenie czy skrytkę "ktoś" zamknął i paczka została zwrócona, jeśli tak to proszę o przesłanie jej ponownie. Jeżeli "ktoś" przypadkowo wyjął ze skrytki przesyłke z
(2 kg kawy) to proszę o sprawdzenie monitoringu.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@watacha22 Skierowałam zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Zaznaczę, że w przypadku zamknięcia przesyłki skrytce, zostanie ona zwrócona do nadawcy. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@watacha22 Widzę, że nasz doradca kontaktował się już z Tobą w tej sprawie. Mam nadzieję, że paczka oszekuje w skrytce 😊

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów