Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.

Dzień dobry, nie mogę odebrać paczki, gdyż drzwiczki od paczkomatu się nie otwierają. Było kilka prób ale bez efektu. Co dalej?
Dziękuję za pomoc.
W paczkomacie , tym prawdziwym zawsze się otwierają , przypadłość przez Ciebie opisana dotyczy zielonych budek .

@mdrogeria niekoniecznie, po pierwsze to jest porozstawianych co najmniej kilka rodzajów maszyn nawet samego inpsota - widziałem co najmniej 3 albo 4 różnego typu maszyny, mają inne ekrany ale nie jestem pewien co jeszcze innego mają poza wielkością i tym samym ekranem
po drugie, jak jeszcze nadawałem przesyłki w paczkomacie zamiast u kuriera, to miałem dwa razy przypadek że nie otworzyły się drzwiczki i wówczas dzwoniłem na infolinię
@Attka_2007 masz na myśli żółty paczkomat inpostu czy coś innego?

Skoro uważasz że założyciel wątku myli pojęcia urządzenia, to skąd wiesz że założył wątek w odpowiednim dziale?
 _HolaOla_

_HolaOla_

@Attka_2007 termin odbioru Twojej przesyłki zbliża się do końca, więc przedłużyłam go o 48 godzin. Jeśli nie możesz otworzyć skrytki sama, gdy będziesz już obok urządzenia, zadzwoń proszę na naszą infolinię pod numerem telefonu: 616 306 886, a nasz pracownik otworzy drzwiczki zdalnie.