Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z przesyłką AD01750333. W aplikacji Allegro mam powiadomienie, że przesyłka oczekuje na odbiór. Po około 15 minutach jest już informacja, że przesyłka została doręczona. A ja żadnej przesyłki nie odbierałam. A co jeszcze dziwniejsze wieczorem w historii przesyłki jest kolejna informacja, że przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału.
28.10.2025 - 10:55:21 - przesyłka oczekuje na odbiór
28.10.2025 - 11:12:41 - przesyłka została doręczona
28.10.2025 - 19:06:15 - przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału
To w końcu jak to jest? Przesyłka została doręczona a za chwile, że nie została doręczona.
Próbowałam otworzyć skrytkę kodem, ale wyskoczyła informacja, że kod jest błędny. Pewnie już nieaktywny skoro paczka została już niby odebrana.
Ok oczekuję na informację co się dzieje z moją przesyłką
Ja też mam problem z przesyłką od przewoźnika DHL do paczkomatu. . W aplikacji Allegro dostałam powiadomienie, że przesyłka oczekuje na odbiór. Po około 15 minutach jest już informacja, że przesyłka została doręczona. A ja żadnej przesyłki nie odbierałam. A co jeszcze dziwniejsze wieczorem w historii przesyłki jest kolejna informacja, że przesyłka jednak nie została doręczona i wróciła do oddziału.
To w końcu jak to jest? Przesyłka została doręczona a za chwilę, że nie została doręczona.
Kupuję bardzo dużo rzeczy na Allegro od wielu lat i zawsze do paczkomatu InPost i nigdy nie było problemu z przesyłką. Pierwszy raz spróbowałam skorzystać z paczkomatu DHL BOX i od razu problem z przesyłką.
Otrzymałem informację, że był to błąd kuriera za który przepraszam.
Niestety do automatu paczki już nie dostarczymy - wyślij proszę na adres spolecznosc@allegro.com adres na jaki mamy dostarczyć przesyłkę. Może być to adres domowy.
W wiadomości mailowej proszę wklej link do tego wątku.