Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak si mám vyzvednout doručenou zásilku z Alzaboxu, když jste mi neposlali PIN pro její vyzvednutí? Nechci používat vaší mobilní aplikaci, ale chci nadále pracovat pomocí notebooku.
Zdravím @Client:112634994, obecně je v těchto případech nejlepší obrátit se přímo na daného dopravce (případně na naši podporu, která Vám v komunikaci s ním může pomoci).
V tomto konkrétním případě se pak bouhžel jedná o technickou chybu na straně dopravce, kdy došlo k prodlevě při odeslání PINů pro vyzvednutí zásilky.
Dopravce na opravě intenzivně pracuje a úložní doba zásilek měla být prodloužena (více informací a případný kontakt na dopravce najdete na onedelivery.cz/kontakt/dotaz-na-zasilku)
Dobrý večer pane Marku, děkuji Vám za odpověď. Jestli Vás mohu požádat o pomoc s doručením zásilky, tak číslo zásilky je: 1AM06469144 a referenční číslo je: A001F1ULD5.
Prodejce je: heiqia239776
Dopravce je One by Allegro. Zásilka údajně byla (podle informačního mailu) odeslána zpět prodejci, přestože jsem si ji nemohl vyzvednout.
Dovoluji si Vám předem poděkovat za pomoc a přeji hezký večer!
S pozdravem
J. Mašek
Děkuji za doplnění. Ze své pozice sice nemůžu prověřit přímo interně u dopravce, jak to konkrétně se zásilkou vypadá, ale zjistil jsem alespoň nové informace ohledně uložení zásilky.
Úložní doba se opravdu prodlužovala, dokonce o 48 hodin - čili balík by měl být stále v Boxu. Stále se pracuje na opravě technické chyby, ale jakmile bude vše hotovo, měl by Vám přijít PIN kód a zásilku půjde vyzvednout.
Zároveň, pokud by přece jen došlo k vyzvednutí zásilky kurýrem - tak ta by se nevracela prodejci, ale byla by doručena na nové výdejní místo. Tedy, i přes počáteční a vlastně i probíhající komplikace by dodání mělo dobře dopadnout. Nyní tak jedině můžu poprosit o trpělivost, dokud prodejce chybu neopraví a PIN kód k vyzvednutí nezašle.
Dobrý den pane Marku,
děkuji vám mnohokrát za pomoc. Dnes mi přišel mail s kódem pro vyzvednutí, takže asi už bude vše OK.
Přeji Vám hezké, pohodové prožití svátků a mnoho štěstí i zdraví do Nového roku!
S pozdravem Jan Mašek
Tak to rád slyším, pane Mašku, a Vám také!