Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,z zamówienia nie dotarł do punktu odbioru ekspres KRUPS do kawy, pozostałe rzeczy dotarły, przesyłka była podzielona według informacji na aplikacji na dwie przesyłki, przy jednej z nich widnieje informacja "Odbiorca odmówił przyjęcia- Rezygnacja klienta" co nie miało miejsca, co mam zrobić w takiej sytuacji??
@bugas500 widzę, że jesteś już z nami w kontakcie mailowym i sprawa jest wyjaśniana. Informacje otrzymasz w korespondencji 🙂
Jak długo będę musiał czekać na rozwiązanie tej sprawy?? Nie ukrywam że zależy mi na czasie. Pozdrawiam Grzegorz
Cześć, @bugas500. Rozumiem, że to dla Ciebie ważna sprawa - nam również zależy na szybkim rozwiązaniu i doręczeniu przesyłki. Nadal to wyjaśniamy i gdy tylko otrzymamy więcej informacji, damy Ci znać w wiadomości mailowej. Przepraszam za utrudnienia!
Czy mogę na tym etapie wyjaśnia tej sytuacji zrezygnować z zamówionego ekspresu i liczyć na zwrot pieniędzy??
@bugas500, tak, możesz zrezygnować i jeśli chcesz to zrobić, to powinieneś poinformować o tym sprzedającego (np. zgłaszając odstąpienie od umowy).
Gdy zdecydujesz się zrezygnować z zamówienia, to proszę, napisz o tym również w odpowiedzi na naszą wiadomość mailową 55827761.
Wczoraj dostałem odpowiedź na maila że ekspres zostanie dostarczony dzisiaj, tylko pytanie czy do mnie czy zwrócony zostanie do sprzedawcy?? bo nie dostałem nigdzie żadnego powiadomienia o takiej przesyłce.
Pozdrawiam Grzegorz
@bugas500 bardzo Cię przepraszam za problemy z dostawą tego produktu.
Obecnie rozpoczęta została procedura poszukiwawcza tej przesyłki, która potrwa do 25 listopada. Gdy tylko otrzymamy informacje od oddziału, napiszemy do Ciebie w sprawie nr 55827761.