anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odbiorca odmówił przyjęcia- Rezygnacja klienta

bugas500
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,z zamówienia nie dotarł do punktu odbioru ekspres KRUPS do kawy, pozostałe rzeczy dotarły, przesyłka była podzielona według informacji na aplikacji na dwie przesyłki, przy jednej z nich widnieje informacja "Odbiorca odmówił przyjęcia- Rezygnacja klienta" co nie miało miejsca, co mam zrobić w takiej sytuacji??

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@bugas500 widzę, że jesteś już z nami w kontakcie mailowym i sprawa jest wyjaśniana. Informacje otrzymasz w korespondencji 🙂

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bugas500
#7 Wielbiciel

Jak długo będę musiał czekać na rozwiązanie tej sprawy?? Nie ukrywam że zależy mi na czasie. Pozdrawiam Grzegorz

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @bugas500. Rozumiem, że to dla Ciebie ważna sprawa - nam również zależy na szybkim rozwiązaniu i doręczeniu przesyłki. Nadal to wyjaśniamy i gdy tylko otrzymamy więcej informacji, damy Ci znać w wiadomości mailowej. Przepraszam za utrudnienia!  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bugas500
#7 Wielbiciel

Czy mogę na tym etapie wyjaśnia tej sytuacji zrezygnować z zamówionego ekspresu i liczyć na zwrot pieniędzy??

oznacz moderatorów

MiMary

@bugas500, tak, możesz zrezygnować i jeśli chcesz to zrobić, to powinieneś poinformować o tym sprzedającego (np. zgłaszając odstąpienie od umowy).
Gdy zdecydujesz się zrezygnować z zamówienia, to proszę, napisz o tym również w odpowiedzi na naszą wiadomość mailową 55827761. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bugas500
#7 Wielbiciel

Wczoraj dostałem odpowiedź na maila że ekspres zostanie dostarczony dzisiaj, tylko pytanie czy do mnie czy zwrócony zostanie do sprzedawcy?? bo nie dostałem nigdzie żadnego powiadomienia o takiej przesyłce.

Pozdrawiam Grzegorz

oznacz moderatorów

la_nika

@bugas500 bardzo Cię przepraszam za problemy z dostawą tego produktu. 
Obecnie rozpoczęta została procedura poszukiwawcza tej przesyłki, która potrwa do 25 listopada. Gdy tylko otrzymamy informacje od oddziału, napiszemy do Ciebie w sprawie nr 55827761.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów