Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w ostatnim czasie występuje problem z dostarczaniem przesyłek Allegro przez Orlen Paczka do Automatu Orlen 740536.
- przesyłka nr 1: AD00TM1E65 - w doręczeniu od 13-08-2025 - Sprzedawca zgłosił już reklamację do Przewoźnika
- przesyłka nr 2: AD00ULD1Y4 - w doręczeniu od 19-08-2025 08:54.
Nigdy nie było opóźnienia w dostarczaniu przesyłek, a zawsze były dostarczane do Automatu koło południa tego samego dnia, w którym były wydane do doręczenia.
Czy możecie pomóc jakoś rozwiązać powyższą sprawę?
Nadmienię tylko, że do w/w Automatu zamawiałem przesyłki pierwszy raz (automat został niedawno uruchomiony), a również inna osoba też ma problem z dostarczeniem przesyłki do tego Automatu.
Pozdrawiam
M.
@cmariusz6 poprosiłam już zespół o interwencję w sprawie Twoich przesyłek, więc jak tylko otrzymam wieści w tej sprawie, wrócę do Ciebie z informacjami.
@cmariusz6 czy otrzymałeś powiadomienia i kody odbioru do odbioru tych przesyłek?
Nie otrzymałem żadnych powiadomień ani kodów odbioru.
@cmariusz6 w takim razie udaj się proszę do automatu i zadzwoń proszę na infolinię Orlen Paczki pod numerem tel. 22 33 33 999. Pracownik otworzy dla Ciebie skrytki zdalnie - sprawdziłam i obie przesyłki czekają na odbiór na Ciebie w automacie.
@_HolaOla_ dzięki za informacje.
Niestety, ale jedna z przesyłek w dniu dzisiejszym o godzinie 11:42 została podjęta z maszyny przez kuriera celem zwrócenia do nadawcy 😞
Jak będę na miejscu to zadzwonię na infolinię, mam nadzieję, że uda mi się drugą przesyłkę odebrać.
@_HolaOla_ dziękuję za pomoc w sprawie, udało mi się odebrać jedną paczkę, druga niestety została zwrócona do nadawcy.