Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kilka słów gorzkich żali na przewoźnika Packeta i "jakość" obsługi Allegro w zakresie oferowanych usług wysyłkowych.
Pomijam już fakt, że Packeta gubi więcej przesyłek niż PocztaPolska.
Ciekawie robi się w momencie gdy składasz wniosek o odszkodowanie za zaginioną przesyłkę. Ilość dokumentacji i papierologii jest przerażająca (Allegro One, Inpost czy nawet DPD ograniczają się do prostego formularza i bailando) - Packeta robi wszystko, żeby klient odpuścił sobie składanie wniosku. Trzeba nawet udokumentować jaki był koszt produkcji przedmiotu, który zgubili, i wypłacają tylko koszty produkcji a nie ceny sprzedaży z faktury. No i słowo "wypłacają" też jest trochę na wyrost, bo nie otrzymałem jeszcze ANI JEDNEGO przelewu, pomimo, że reklamacje zostały złożone w maju (mamy wrzesień). Kontrolnie co miesiąc wysyłam do Allegro maile z pytaniem o reklamację (bo to w ramach Delivery, więc reklamację składało się jeszcze do Allegro) - za każdym razem dostaję słodkopierdzącą odpowiedź jak to bardzo poważnie traktują moją reklamację... Pewnie już dawno wylądowała w koszu a o zaniżonym odszkodowaniu mogę już zapomnieć, bo przecież "chyba nie będzie się gościu procesował o te kilkaset złotych, za parę miesięcy odpuści".
Reasumując - usuwajcie tę [edycja] Packetę z form wysyłek - nie jest ona obowiązkowa dla Smarta, więc nic nie tracicie. A stracić możecie jak dziady zgubią przesyłkę.