Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Ktoś wie co się dzieje z paczka która nie mieści się w paczkomacie ? Dodam że rozmawiałem z kurierem gdyż paczkomat jest pod moim blokiem i akurat widziałem że chyba ma problem z moją przesyłka (gdybym wiedział że w sobotę będzie paczka nie zamowillbym do paczkomatu ). Powiedział mi że nie może mi wręczyć paczki bo była skierowana do paczkomatu co dla mnie jest dziwne. I pytanie moje brzmi co dalej ? Rozumiem że kolejna próba dostarczenia również będzie na ten sam paczkomat allegro. Sprzedający udostępnił mi etykietę gdzie widzę że kurier DPD jest dostarczycielem jednak przez aplikację nie mogę nic zmienić gdyż pin nie przychodzi mi ani na maila ani w SMS. Rozumiem że to przez to że zamówiłem do Allegro one box. Kurier nie był za bardzo pomocny bo ani przekierować nie mogłem u niego, ani nic. Nie mam żadnych numerów do kurierów ani odnośnik gdzie można wybrać pkt odbioru. Jeszce jutro niedziela więc nawet na infolinię DPD nie dodzwoni 😅
@kanonierkibic przykro mi, rozumiem, że to szczególnie frustrujące, bo spotkałeś się z kurierem, który miał Twoją przesyłkę, ale w takiej sytuacji przesyłka wróci do nadawcy. Możesz z nim ustalić ponowną wysyłkę np. kurierem.
Dziękuję za odpowiedź. Mimo wszystko szkoda, że jeśli wiemy że paczka się nie zmieści nie ma możliwości kontaktu z kurierem w celu ustalenia miejsca dostarczenia. Też nie wiem czemu sprzedający udostępnia możliwość wysyłki do paczkomatu skoro gabyryty się nie zgadzają. Pozdrawiam Serdecznie