Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, paczka A001GH8TL9 czeka od 4 dni w punkcie tymczasowym do którego nie mam zamiaru się wybierać bo mi nie po drodze. Dziś miała być dostarczona do punktu docelowego i nie została. Jutro juz wigilia a dostawa była gwarantowana przed świętami...
Jak Ci zależy na tej paczce a punkt tymczasowy nie jest zbyt daleko oddalony to lepiej tam podjechać i odebrać zanim wróci do nadawcy. To co na temat swoich dostaw allegro reklamuje to tylko sugerowanie a rzeczywistość bywa inna.
Gdzie widziałeś gwarancję przed świętami?
Jak gdzie? Na stronie przedmiotu gdzie było dostawa do dnia X. No i pomijam fakt że zgodnie z informacją z Allegro wczoraj miała być zabrana z punktu tymczasowego i trafić do docelowego. Moim zdaniem paczka nie ma prawa wrocic do nadawcy póki nie trafi do punktu docelowego choćby gniła w punkcie tymczasowym tydzień
Dostawa do nie jest gwarancją tylo wyliczeniem allegro nawet sam sprzedawca nie ma wpływu na to co mu tam wyświetlają!!!
Ale mnie to napdawde nie interesuje. Żaden inny przewoznik takich cyrków nie odwala, ani InPost, ani DHL, ani DPD ani Orlen - a tutaj główny problem jest taki że paczka UTKNĘŁA w punkcie tymczasowym gdzie samo allegro informowało mnie że będzie tam czekać do dnia X po czym trafi do punktu docelowego
Nie zamawiaj z tą metodą dostawy
zobacz ile tu ludzi się z tego wyleczylo
ale nadal- zamówisz inpostem- nie przywiązuj się do dostawy do dnia.
alleegro jest ślepe i głuche i nie chce tej bzdurnej funkcjonalności wyłączyć