anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka utknęła w punkcie tymczasowym

Client:47808239
#7 Wielbiciel#

Witam, paczka A001GH8TL9 czeka od 4 dni w punkcie tymczasowym do którego nie mam zamiaru się wybierać bo mi nie po drodze. Dziś miała być dostarczona do punktu docelowego i nie została. Jutro juz wigilia a dostawa była gwarantowana przed świętami...

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jak Ci zależy na tej paczce a punkt tymczasowy nie jest zbyt daleko oddalony to lepiej tam podjechać i odebrać zanim wróci do nadawcy. To co na temat swoich dostaw allegro reklamuje to tylko sugerowanie a rzeczywistość bywa inna. 

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Gdzie widziałeś gwarancję przed świętami?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Jak gdzie? Na stronie przedmiotu gdzie było dostawa do dnia X. No i pomijam fakt że zgodnie z informacją z Allegro wczoraj miała być zabrana z punktu tymczasowego i trafić do docelowego. Moim zdaniem paczka nie ma prawa wrocic do nadawcy póki nie trafi do punktu docelowego choćby gniła w punkcie tymczasowym tydzień

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Dostawa do nie jest gwarancją tylo wyliczeniem allegro nawet sam sprzedawca nie ma wpływu na to co mu tam wyświetlają!!!

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ale mnie to napdawde nie interesuje. Żaden inny przewoznik takich cyrków nie odwala, ani InPost, ani DHL, ani DPD ani Orlen - a tutaj główny problem jest taki że paczka UTKNĘŁA w punkcie tymczasowym gdzie samo allegro informowało mnie że będzie tam czekać do dnia X po czym trafi do punktu docelowego

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Nie zamawiaj z tą metodą dostawy

zobacz ile tu ludzi się z tego wyleczylo

ale nadal- zamówisz inpostem- nie przywiązuj się do dostawy do dnia. 
alleegro jest ślepe i głuche i nie chce tej bzdurnej funkcjonalności wyłączyć 

oznacz moderatorów