anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba

48jasiek
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,
Szanowni Państwo, sprawa dotyczy nieodebranej przesyłki Allegro AD01P64PU7 z automatu ORLEN 378009 w Białymstoku przy Mieszka I 6 (sklep PSS Społem) z uwagi na niechcące zamknięcie, jak się okazało, otwartej skrytki, w trakcie moich 'poszukiwań' przez innego klienta. Mam prośbę: proszę o nadesłanie kodu odbioru, bym mógł ponownie otworzyć skrytkę i odebrać przesyłkę. Choć komunikat na stronie Allegro informuje, że przesyłka została odebrana, to info jest niezgodne z prawdą. Nie odebrałem przesyłki przez taki a nie inny zbieg okoliczności opisany powyżej. Jeszcze raz: proszę o nadesłanie sms-em kodu odbioru powyższej przesyłki.
Z poważaniem - J. [edycja]
PS. Oczywiście o zaistniałym zdarzeniu powiadomiłem dzisiaj telefonicznie dyżurującą panią na infolinii Automat ORLEN Paczki.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@48jasiek dzień dobry! Niestety nie mamy możliwości przesłania Panu nowego kodu odbioru ani ponownego otwarcia skrytki, natomiast może to zrobić obsługa klienta ORLEN. 
Czy osoba z którą rozmawiał Pan na infolinii ORLEN poinformowała Pana w jaki sposób można rozwiązać tę sytuację? 
Dopytuję jeszcze jak my możemy pomóc, wrócę, gdy tylko otrzymam odpowiedź 🙂 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika

@48jasiek zgłosiłam interwencję do ORLEN i poprosiłam, aby wydali Panu przesyłkę po kontakcie z ich infolinią. Czy może Pan podejść jutro pod ten automat zadzwonić na infolinię ORLEN (tel. 22 33 33 999)? Powinni otworzyć dla Pana skrytkę. 
Spokojnego wieczoru! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

48jasiek
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, byłem pod automatem, bo przesyłka została przekierowana do innej skrytki, dostałem też z Allegro kod odbioru, ale po licznych próbach otwarcia, nowa skrytka także była przeciwko mnie, zadzwoniłem więc na infolinię z prośbą o pomoc. Pani z infolinii czyniła cuda, lecz skrytka także nie chciała otworzyć swoich wrot. Zostałem poinformowany, że przesyłka zostanie umieszczona w innym automacie. Tak też się stało. Przed chwilą szczęśliwie odebrałem w końcu przesyłkę. Z przesyłką wszystko jest OK. Tak więc dzięki za wsparcie. Koniec tej małej epopei. Nadmieniam, że w tym czasie bez żadnych przeszkód odbierałem kilka przesyłek z One Box - bez żadnych kłopotów. Dla mnie wniosek jest oczywisty. Choć prawdą też jest, że dzisiaj w Białymstoku jest odwilż. Pozdrawiam - J. [edycja]

oznacz moderatorów

la_nika

Dzień dobry @48jasiek! Ojej to rzeczywiście miał Pan przeboje z tą przesyłką.
Cieszę się, że udało się ją odebrać i dziękuję za informację. To prawda, warunki pogodowe w Poznaniu dzisiaj też są lepsze niż wczoraj. Pozdrawiam serdecznie! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów