anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z DHL

MAMY ROZWIĄZANIE!
malmik_hurt
#9 Pomysłodawca

Witam ma problem z przewoźnikiem DHL przez AD kurier nie chce odbierać paczki w wyznaczonych godzinach przez to mam opóźnienie na wysyłki nie z mojej winy kurier pracuje do 13:00 jak odłączyć DHL z AD.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@malmik_hurt nie ma możliwości odłączenia jednej z metod Allegro Delivery. Podaj proszę przykładowe numery przesyłek, których kurier nie odebrał na czas? Poproszę o interwencję w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
malmik_hurt
#9 Pomysłodawca

AD00N5MIF9 

AD00N3N4L2 

AD00N0GX15 

AD00N0H000 

AD00N0GZZ4 

AD00N0H2Y0

Dodam że sytuacja się co chwilę powtarza dlatego dowoziłem do punktu lecz też przesyłki były opóźnione co jest praktycznie jedynym powodem mojej nieterminowej dostawy 😞 a punkty za jakość co dzień lecą w dół przez takie sytuacje a mimo to nadal mam super plus

oznacz moderatorów
malmik_hurt
#9 Pomysłodawca

Proszę jeszcze o wykluczenie tych przesyłek ponieważ wpływają one na jakość sprzedaży

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@malmik_hurt Do wykluczenia kwalifikuje się tylko zamówienie b8bd3ce4-5511-11f0-aef9-f55b1e2a1031.

Zamówienia  5df43a60-558a-11f0-87fd-dddad497fa5a oraz ea207dc0-5583-11f0-be97-8b62d498f9af Zostały nadane w terminie.

Dla pozostałych zamówien nie został zamówiony podjazd kuriera, dlatego, nie możemy ich wykluczyć. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@malmik_hurt  ustaw godzine wysyłki dhlem z tego sameg dnia na 6 rano i wówczas wszystkie zkupy zrobione po 6 będą do nadania na dzień kolejny. Wówczas statystyki będa ok

oznacz moderatorów
malmik_hurt
#9 Pomysłodawca

ok dzięki za podpowiedz przestawię tak

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@malmik_hurt Przekazałam odpowiednią interwencję oraz skierowałam prośbę o wykluczenie wskazanych przesyłek. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów