Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ma problem z przewoźnikiem DHL przez AD kurier nie chce odbierać paczki w wyznaczonych godzinach przez to mam opóźnienie na wysyłki nie z mojej winy kurier pracuje do 13:00 jak odłączyć DHL z AD.
@malmik_hurt nie ma możliwości odłączenia jednej z metod Allegro Delivery. Podaj proszę przykładowe numery przesyłek, których kurier nie odebrał na czas? Poproszę o interwencję w tej sprawie.
AD00N5MIF9
AD00N3N4L2
AD00N0GX15
AD00N0H000
AD00N0GZZ4
Dodam że sytuacja się co chwilę powtarza dlatego dowoziłem do punktu lecz też przesyłki były opóźnione co jest praktycznie jedynym powodem mojej nieterminowej dostawy 😞 a punkty za jakość co dzień lecą w dół przez takie sytuacje a mimo to nadal mam super plus
Proszę jeszcze o wykluczenie tych przesyłek ponieważ wpływają one na jakość sprzedaży
@malmik_hurt Do wykluczenia kwalifikuje się tylko zamówienie b8bd3ce4-5511-11f0-aef9-f55b1e2a1031.
Zamówienia 5df43a60-558a-11f0-87fd-dddad497fa5a oraz ea207dc0-5583-11f0-be97-8b62d498f9af Zostały nadane w terminie.
Dla pozostałych zamówien nie został zamówiony podjazd kuriera, dlatego, nie możemy ich wykluczyć.
@malmik_hurt ustaw godzine wysyłki dhlem z tego sameg dnia na 6 rano i wówczas wszystkie zkupy zrobione po 6 będą do nadania na dzień kolejny. Wówczas statystyki będa ok
ok dzięki za podpowiedz przestawię tak
@malmik_hurt Przekazałam odpowiednią interwencję oraz skierowałam prośbę o wykluczenie wskazanych przesyłek.