anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z DHL

MAMY ROZWIĄZANIE!
malmik_hurt
#9 Pomysłodawca#

Witam ma problem z przewoźnikiem DHL przez AD kurier nie chce odbierać paczki w wyznaczonych godzinach przez to mam opóźnienie na wysyłki nie z mojej winy kurier pracuje do 13:00 jak odłączyć DHL z AD.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@malmik_hurt nie ma możliwości odłączenia jednej z metod Allegro Delivery. Podaj proszę przykładowe numery przesyłek, których kurier nie odebrał na czas? Poproszę o interwencję w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
malmik_hurt
#9 Pomysłodawca#

AD00N5MIF9 

AD00N3N4L2 

AD00N0GX15 

AD00N0H000 

AD00N0GZZ4 

AD00N0H2Y0

Dodam że sytuacja się co chwilę powtarza dlatego dowoziłem do punktu lecz też przesyłki były opóźnione co jest praktycznie jedynym powodem mojej nieterminowej dostawy 😞 a punkty za jakość co dzień lecą w dół przez takie sytuacje a mimo to nadal mam super plus

oznacz moderatorów
malmik_hurt
#9 Pomysłodawca#

Proszę jeszcze o wykluczenie tych przesyłek ponieważ wpływają one na jakość sprzedaży

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@malmik_hurt Do wykluczenia kwalifikuje się tylko zamówienie b8bd3ce4-5511-11f0-aef9-f55b1e2a1031.

Zamówienia  5df43a60-558a-11f0-87fd-dddad497fa5a oraz ea207dc0-5583-11f0-be97-8b62d498f9af Zostały nadane w terminie.

Dla pozostałych zamówien nie został zamówiony podjazd kuriera, dlatego, nie możemy ich wykluczyć. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg#

@malmik_hurt  ustaw godzine wysyłki dhlem z tego sameg dnia na 6 rano i wówczas wszystkie zkupy zrobione po 6 będą do nadania na dzień kolejny. Wówczas statystyki będa ok

oznacz moderatorów
malmik_hurt
#9 Pomysłodawca#

ok dzięki za podpowiedz przestawię tak

oznacz moderatorów
w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@malmik_hurt Przekazałam odpowiednią interwencję oraz skierowałam prośbę o wykluczenie wskazanych przesyłek. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów