anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z nadaniami ONEBOX - DHL

klocki_tarnow
#9 Pomysłodawca

Z powodu allegro delivery po 9 latach już zrezygnowałem z handlu i allegro ale musze wyprzedać resztkę towaru i.. Po raz 3ci już nie mogę nadać paczki w paczkomaci DHL ani ONEBOX (2gi raz taka sytuacja mam w okolicy 4 maszyny poaczkowe w żadnej nie pójdzie) - mając 3 paczki każda inne nadanie NIE STAĆ mnie na zamawianie kuriera do paczek za 4 dychy - da się coś zrobić? czy tylko migracja z resztką towaru na platformy konkurencyjne mnie ratuje?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

klocki_tarnow
#9 Pomysłodawca

numer ktorego obecnie nie mogę nadać Allegro AD02221M05 (paczka o której wspomniałem została nadana bez problemów dzień później - i została oznaczona jako OPÓŹNIONA)

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@klocki_tarnow Tę paczkę możesz nadać w punkcie DHL POP lub automacie DHL BOX 24/7, nie nadasz jej w automacie Allegro One Box.

Tutaj znajdziesz tabelę z informacją gdzie nadasz paczki w ramach Allegro Delivery.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

klocki_tarnow
#9 Pomysłodawca

Próbowałem w obu - tzn onebox i DHL box (2 różne DHL box twierdzą że się nie da )

oznacz moderatorów

klocki_tarnow
#9 Pomysłodawca

NIE poszło z ŻÓŁTYM DHL BOX - paczka sprzed kilku dni poszła po 24H - to jest kpina - sami sugerujecie klientowi że dostanie paczkę JUTRO a paczka w systemach sie przetrybia kilka h ... tyle dobrze że kończę z tym szambem... 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@klocki_tarnow W którym konkretnie automacie próbowałeś nadać paczkę? 

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

klocki_tarnow
#9 Pomysłodawca

Automat DHL BOX 24/7 (4598793) oraz Automat DHL BOX 24/7 przy sklepie Biedronka (4596443)

oznacz moderatorów

klocki_tarnow
#9 Pomysłodawca

Złapałem KURIERA na mieście i zabrał paczkę ... żeby sie dało przynajmneij ustawić INPOST dziś a delivery wyśle do 2 tyg.... 

oznacz moderatorów