Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ja mam problem z allegro delivery. allegro one kurier nie obsługuje odbioru z mojego kodu pocztowego.
w cenniku dostaw allegro delivery nie mogę odznaczyć kurier one. gdy wyłączam delivery mój cennik nie ma smarta
@asior11 podaj proszę kod z którego nadajesz przesyłki oraz potwierdź proszę czy 60*****52 to Twój numer kontaktowy?
57-200
tak mój numer dostępny również w aplikacji whatsapp
@asior11 zgłosiłam tę sytuację z prośbą o wyłączenie dostaw Allegro One Kurier. Wrócę do Ciebie z potwierdzeniem.
Dziękuje
Mam ten sam problem "Kod pocztowy nadawcy znajduje się poza obszarem One Kuriera" nadaję z kodu 66-400 w jaki sposób to wysłać
Nadal to samo czy można prosić o rozwiązanie?
@asior11 otrzymałam informację, że Kurier One został wyłączony na Twoim koncie 1 lipca. Czy w ustawieniach dostawy, możesz go odznaczyć? Konsultuję, dlaczego wciąż jest dostępny w Twoich ofertach.
Dziękuje teraz mogę odznaczyć
Cześć,
mam problem z cennikami dostawy. Odkąd weszło allegro delivery, ludzie zaczynają wybierać one kurier, a baselinker podaje, że mój kod pocztowy nie jest w obrębie działania tegoż kuriera.
Przez to moje cenniki albo nie są smart, albo powodują zamówienia, które muszę anulować, przez co dostaliśmy ostatnio negatyw.
Jak to ogarnąć, proszę o pomoc.
Adrian
Zmienić magazyn wysyłkowy na miejsce obsługiwane przez Allegro One.
Niestety nie rozumiem. Jesteśmy z Zielonej Góry, jak mam dać np. Wrocław?
@ejedrek_eu Jaki adres macie podany w książce adresowej w ustawieniach zamówień?
Witaj Natalia,
mamy ustawiony nasz firmowy adres, czyli Dąbrowskiego - Zielona Góra
@ejedrek_eu cześć! Jeśli Kurier Allegro One został dodany do Waszych ofert, a miejsce z którego nadajecie paczki nie jest w obrębie Allegro One Kurier, podaj proszę ten kod pocztowy z którego nadajecie paczki. Poproszę o wyłączenie tej metody dostawy, po wyłączeniu będziecie mogli usunąć ją z cennika dostaw.
Dzień dobry 65-018
@ejedrek_eu Dziękuję. W imieniu Moniki przekazałam prośbę o wykluczenie tej metody dostawy.
Mam ten sam problem. Kod pocztowy 42-612
proszę o wyłączenie
Mam ten sam problem. Kod pocztowy 42-612
Witam, ten sam problem z nadaniem przesyłki. Proszę o informację co dalej z tym zrobić. Etykiety przez Baselinker się drukują na ONE KURIER. Przez platformę allegro jest problem. Wskoczyło dużo przesyłek od tego dostawcy i mamy problem aby zamówić podjazd kuriera.