Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
mam problem z przesyłką o numerze: AD01BBI7Q6
miała być dostarczona kurierem DHL pod podany adres, problem polega na tym, że kurier nie przyszedł, w systemie jest informacja zwrotna, że niby dwa dni pod rząd przesyłka jest awizowana, a co najciekawsze, pod tym adresem cały czas są pracownicy w studiu (od poniedziałku do soboty od 8:30-18:30 albo często nawet dłużej), którzy regularnie odbierają paczki (z różnych firm kurierskich, nigdy nie było żadnego problemu). Nie jestem w stanie się skontaktować z kurierem DHL, ponieważ nr podany w mailu o doręczeniu przesyłki nie odpowiada i nie da się dodzwonić pod ten numer pomimo wielokrotnych prób.
Ponowna próba doręczenia przesyłki ma być w poniedziałek, ale chciałabym móc skontaktować się z tym kurierem, żeby mieć pewność, że w ogóle przyjdzie.
Bo w przeciwieństwie do DHL, wszyscy inni kurierzy dzwonią na mój numer zawsze, żeby się upewnić, czy ktoś jest w studiu, albo ja dzwonię do kuriera, żeby mieć pewność, że przesyłka na pewno zostanie odebrana. W tym wypadku nie jestem w stanie skontaktować się z tym kurierem wcale.
Poniżej screen historii przesyłki:
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie
@nowetwory Przepraszam, że musiałeś czekać na odpowiedź. Widzę, że sprawa jest już wyjaśniana drogą mailową.