anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z paczką DHL ALLEGRO, pozostawione "awizo"

Szezi
#7 Wielbiciel

Witam,

W dniu dzisiejszym miałem otrzymać paczkę zamówioną poprzez Allegro DHL. Niestety pomimo bycia cały dzień w domu żaden kurier do mnie nie zawitał. O godzinie 17:47 została mi wysłana wiadomość, że nikogo nie było w domu dlatego kurier podejmie próbę doręczenia następnego dnia roboczego.
Próbowałem się skontaktować z kurierem, ale numer które pokazywało Allegro okazało się numerem do zupełnie innego kuriera...

O 17:54 moja paczka została "wysłana z sortowni".

Proszę o wyjaśnienie, ponieważ już sam nie wiem o co z tym wszystkim chodzi.

Numer przesyłki: AD01N57KQ5

EDIT:
Dodatkowo ta paczka posiada 2 przesyłki z czego 1 jest teraz "w drodze", a 2 nadal jest "w przygotowaniu" (zdjęcie 2)

Szezi_0-1768324587719.pngSzezi_0-1768325001980.png

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@Szezi zgłosiłam to do oddziału. 
Dwa numery przesyłek wynikają z tego, że sprzedający dodał obie do zamówienia, ale nadał tylko jedną z nich, informacje o drugiej możesz zignorować. Najprawdopodobniej, kurier dostarczy przesyłkę jutro, jeśli otrzymam więcej informacji na ten temat, dam znać. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Szezi
#7 Wielbiciel

Witam, jest kolejny dzień i właśnie dostałem ponownie wiadomość z “Awizo”.

Już naprawdę wolałbym żeby ta paczkę zostawił w jakimś punkcie niż robił coś takiego… niestety nie ma jak się z nimi skontaktować. Numer do kuriera jest ponownie zły, tyle że tym razem włącza się poczta głosowa.

IMG_2181.png

oznacz moderatorów

la_nika

@Szezi przepraszam Cię za tę sytuację! Ponownie zgłosiliśmy interwencję w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów