Zamówiłam dość sporą paczkę, dlatego kurier miał przywieźć ją do domu, dostawa też miała być dłuższa. Był tylko DHL więc wybrałam to co było. Paczka miała przyjść wczoraj, ale kurier nie przyjechał a w aplikacji napisali awizo. Dziś miała być druga próba dostarczenia - znowu awizo. Dwa różne nr telefonu do kuriera, nie dało się dodzwonić tylko poczta głosowa. Na stronie DHL śledzenie paczki nie działa, nie ma takiego numeru przesyłki. Co robić, zgłaszać reklamacje ?
Zamówiłaś nie DHL tylko Allegro Delivery DHL. Wszelkie reklamacje do Allegro, to ich dostawa, dlatego śledzenie nie działa. Standardowo pewnie spróbują odpalć dyskusję ze sprzedającym i schować głowę w piasek, no chyba, że moderatorzy coś poradzą (jedyna nadzieja większości użytkowników). Po drugim awizo to pewnie jednak paczka zostanie odesłana.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @AnnaSob66. Przepraszam za problemy z doręczeniem. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem realizującym dostawę i niedługo wrócę do Ciebie z informacjami.