Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.

Mam problem z przesyłką AD01750333. W aplikacji Allegro mam powiadomienie, że przesyłka oczekuje na odbiór. Po około 15 minutach jest już informacja, że przesyłka została doręczona. A ja żadnej przesyłki nie odbierałam. A co jeszcze dziwniejsze wieczorem w historii przesyłki jest kolejna informacja, że przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału.
28.10.2025 - 10:55:21 - przesyłka oczekuje na odbiór
28.10.2025 - 11:12:41 - przesyłka została doręczona
28.10.2025 - 19:06:15 - przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału
To w końcu jak to jest? Przesyłka została doręczona a za chwile, że nie została doręczona.
Próbowałam otworzyć skrytkę kodem, ale wyskoczyła informacja, że kod jest błędny. Pewnie już nieaktywny skoro paczka została już niby odebrana.
 gdvorek

gdvorek

Ok oczekuję na informację co się dzieje z moją przesyłką

Ja też mam problem z przesyłką od przewoźnika DHL do paczkomatu. . W aplikacji Allegro dostałam powiadomienie, że przesyłka oczekuje na odbiór. Po około 15 minutach jest już informacja, że przesyłka została doręczona. A ja żadnej przesyłki nie odbierałam. A co jeszcze dziwniejsze wieczorem w historii przesyłki jest kolejna informacja, że przesyłka jednak nie została doręczona i wróciła do oddziału.
To w końcu jak to jest? Przesyłka została doręczona a za chwilę, że nie została doręczona.
Kupuję bardzo dużo rzeczy na Allegro od wielu lat i zawsze do paczkomatu InPost i nigdy nie było problemu z przesyłką. Pierwszy raz spróbowałam skorzystać z paczkomatu DHL BOX i od razu problem z przesyłką.
 gdvorek

gdvorek

gdvorek

gdvorek

Otrzymałem informację, że był to błąd kuriera za który przepraszam.
Niestety do automatu paczki już nie dostarczymy - wyślij proszę na adres spolecznosc@allegro.com adres na jaki mamy dostarczyć przesyłkę. Może być to adres domowy.
W wiadomości mailowej proszę wklej link do tego wątku.

Mail z adresem został wysłany
 gdvorek

gdvorek