Dzień dobry,
Zgłaszam problem z przesyłką – w aplikacji mam informację awaria maszyny przesyłka od trzech dni nie jest dostarczona do paczkomatu DHL box. Dziatwy 12 warszwa.
Nie mam ani kodu ani możliwości odebrania proszę o pilną interwencję. 2 przesyłki:
AD01VPM5K7
AD01VM5PU2
Dzień dobry @bukietowa99! Wyjaśniam to, wrócę z informacjami, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Dzień dobry @bukietowa99! Przesyłki są w Automacie DHL na ul. Dziatwy 12. Potwierdziliśmy to z DHL. Jeśli nie otrzymałaś kodu odbioru, podejdź proszę pod automat i zadzwoń na infolinię DHL 42 6345 330 (pon-pt: 07:00 - 20:00 sob: 07:00 - 15:00).
Dzień dobry m, właśnie dzwoniłam do DHL niestety tych Paczek nie ma już w paczkomat DHL. Właśnie kurier je zabiera z box do którego ja nie mam kodu odbioru.
DHL twierdzi że nie wystąpiliście - allegro- po kody odbioru.
bardzo proszę o pilną pomoc.
@bukietowa99 Z tego co widzę paczki zostały odebrane 😉
Dzień dobry,
tak zgadza paczki odebrałam kontaktując się i namierzając kuriera który był tak miły i mi je po autoryzacji wydał.
Państwo niestety wprowadziliście mnie w błąd i zostawiliście samej sobie. DHL nie może mi przekazać numeru kodu gdyż to allegro jest przewoźnikiem i stroną umowy z dala. Bez mojej ingerencji paczka zostałaby odesłana do nadawcy.