@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry.
Wysłałem dużą paczkę do klienta, która została przekierowana do innej maszyny (docelowy automat przepełniony). Niestety kupujący nie jest w stanie jej stamtąd odebrać i dopytuje kiedy paczka zostanie dostarczona to automatu, który wybrał przy zakupie.
A003VTO6O5 276d3cd0-1029-11f1-8def-f9cea32e93b3
Dzień dobry @Pokelando! Zgłosiłam interwencję w tej sprawie, przesyłka powinna dzisiaj zostać dostarczona do wybranego przez kupującego automatu.
Dziękuję, w takim razie czekamy.
@Pokelando widzę, że przesyłka wciąż jest w automacie tymczasowym, zgłosiłam już kolejną interwencję w tej sprawie.
@la_nika Dokładnie tak, widzę że został tylko przedłużony czas odbioru a sama paczka się nie ruszyła.
Dzisiejsza wiadomość od klienta: "3 przesyłki tego dnia mi przekierowali do innego punktu. 2 już ponoć są w drodze do punktu wskazanego przeze mnie, ale ta od Państwa utknęła na Merliniego. Pierwszy raz tak mam i jestem rozczarowany usługą Allegro. InPost czasem przekierowuje, ale to zawsze jest w pobliżu. Merliniego to już dla mnie wyprawa na godzinę."
@Pokelando tak, przepraszam za tę sytuację, działam w tej sprawie, ale możliwe, że paczka zostanie przekazana do wybranego automatu dopiero w poniedziałek 😞
Przesyłki są przekierowywane do automatów w odległości 1,5 km, ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie dla każdej osoby jest to łatwa do pokonania odległość.
@la_nika Ciężko mi ocenić czy dla danego klienta łatwo czy też trudno jest dotrzeć do zastępczego automatu. No cóż, zatem czekamy dalej. Dziękuję za Twoje zaangażowanie w mojej sprawie.