anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przekierowanie paczki DHL

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:136828331
#8 Zapaleniec

Witam, mam następujący problem

Nie jestem w stanie odebrać paczki, ponieważ jestem nieobecny w tym czasie. Kurier powiedział że da radę następnym razem jakoś "przkierować", ale potem się z tego wymigał. 

Na stronie DHL sprawdzałem i nie mogę wprowadzić numeru przesyłki, ponieważ tam system "akceptuje" tylko liczby, ehh.

Czy z waszej strony jest to możliwe?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:136828331 to nie paczka DHL tylko Allegro Delivery a DHL tylko jest podwykonawcą 😄 nic nie zrobisz chyba że napiszesz do allegro i Ci przekierują 😄

#8 Zapaleniec

W sensie przez allegro jest kupiona jak forma dostawy. A z tym DHL to kontakt porównywalny do kontaktu z papieżem 

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

Dobra. Napisałem do pomocy allegro

Generalnie to AI wprowadza w błąd - da się przekierować na inny adres odbioru. Wybrałem swoje miejsce pracy. 

Jak dostanę przesyłkę to potwierdzę happy and. Post będzie dla innch

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:136828331 pamiętaj że przekierowania często działają w rejonie sortowni czy nawet tego samego kuriera, na dalsze adresy może przekierować tylko nadawca i to odpłatnie jako kolejne nadanie 😞

#8 Zapaleniec

To wciąż jest na terenie miasta, więc nie powinno być jakiegoś problemu 

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec

okej, można napisać do kuriera aby przekierował paczkę w odpowiednie miejsce. Niestety nie ma możliwości przekierowania do jakiegoś ich "paczkomatu". Istnieje tylko inna adres. 

U mnie zakończyło się to happy end. 

oznacz moderatorów