Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.

Opis problemu: Mam problem przesyłka miała już dojść we wtorek i była próba doręczenia do automatu ale maszyna miała awarie i kolejnego dnia w środę w ogóle nie udało się doręczyć zależy mi żeby dziś przyszła i mam nadzieję że nie długo przyjdzie natomiast martwi mnie ta sytuacja i chciałbym mieć pewność ze ona dziś do mnie trafi. Automat to DHL Box Częstochowa ul. Dekabrystów 35b
dhl ???? 🤣/ celowo małe / , owszem trafi , za tydzień może dwa do nadawcy . Ten przewoźnik tak ma , albo pójdzie jak po sznurku , albo zaczyna się kombinowanie , tłumaczenia ,szukanie , przekierowania , wymyślanie nie stworzonych powodów ,aby ostatecznie wrócić przesyłkę do sprzedawcy .

Aj tam, na każdego można narzekać, ale DHL jest super. Przez 10 lat tylko raz miałem z nimi problem, że zamiast dostarczenia pod adres kurier postanowił dać paczkę 10KG do punktu odbioru. Ale zadzwoniłem i zapytałem, to ją przywiózł tak jak miał przywieźć. I jeszcze przeprosił i się uśmiechnął 🙂
 _HolaOla_

_HolaOla_

@Client:139074597 nasz pracownik wysłał już do Ciebie wiadomość mailową w sprawie tej przesyłki, więc sprawdź proszę swoją skrzynkę i odpowiedź proszę na nią.

A moglibyście wysłać mi tą wiadomość na adres [edycja] bo nie przyszło mi nic na inny
 _HolaOla_

_HolaOla_

@Client:139074597 wiadomość przesłaliśmy na adres mailowy przypisany do konta, z którego tutaj piszesz, czyli agata.......@gmail.com, więc sprawdź proszę tę skrzynkę mailową.

Niestety nic nie dostałem jest szansa wysłać ostatni raz?
 nat_not

nat_not

@Client:139074597 Poprosiłam o wysłanie do Ciebie kolejnej wiadomości.