anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka w statusie do odbioru bez kodu odbioru

ewak433
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, do Allegro one box została nam dostarczona paczka A0022K9KX8, ale bez kodu obioru. Jest w statusie do obioru, sprawdzałam pocztę I allegro moje zakupy, jednak tam się kod nie pojawił. Proszę o pomoc w sprawdzeniu. Pozdrawiam, Ewa 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@ewak433 daj proszę znać jaki masz widok w zakładce Moje przesyłki - czy masz tam jakiś komunikat (ikona ciężarówki w prawym górnym rogu)? Jeśli tak, to jaki dokładnie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ewak433
#8 Zapaleniec#

W ikonie ciężarówki mam, że przesyłka czeka na odbiór do dzisiaj do 12 z minutami 

oznacz moderatorów

ewak433
#8 Zapaleniec#

I jeszcze jest informacja, że przesyłka została włożona do dowolnej skrytki 

oznacz moderatorów

ewak433
#8 Zapaleniec#

W moich przesyłkach też mam tą wiadomość, że odbierz przesyłkę, nawet jest nie do 12 tylko do 10.

oznacz moderatorów

ewak433
#8 Zapaleniec#

Sandra chyba się doczytałam. Mam ikonę, że odbierz przesyłkę, ale w krokach na drzewku jest, że odbierze przesyłkę od wt. 13 maj od 10.13. Więc to chyba, że kod dopiero wtedy będzie dostępny czyli po tej 10?

oznacz moderatorów

ewak433
#8 Zapaleniec#

Ok, tylko dzisiaj jest, środa 14 maj i kodu dalej nie ma 😔

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@ewak433 kod odbioru będzie już dostępny po kliknięciu w opcję "odbierz przesyłkę". 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@ewak433 czy problem pojawia się zarówno w aplikacji, jak i w przeglądarce? Próbowałaś może odinstalować i zainstalować aplikację ponownie? 

Sprawdziłam przesyłkę i widzę, że czas na odbiór jest do 15 maja do godziny 10:13. Prześlij proszę zrzut ekranu z zakładki Moje przesyłki na maila spolecznosc@allegro.pl (w treści maila podaj proszę link do tego wątku). Zweryfikuję tą sytuację z działem technicznym. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ewak433
#8 Zapaleniec#

Podesłałam dodatkowe informacje na adres, który podesłałaś. Nie podpięłam linka, bo nie wiem jak 😔 ale dołożyłam screeny że swojego allegro. 

oznacz moderatorów

ewak433
#8 Zapaleniec#

Dostałam właśnie kod odbioru. Dziękuję ❤️

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@ewak433 super! Bardzo się cieszę, że udało się rozwiązać problem i otrzymałaś kod odbioru paczki. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

kurde to aż takie kłopoty z tym odbiorem paczek w AOB

oznacz moderatorów