Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, do Allegro one box została nam dostarczona paczka A0022K9KX8, ale bez kodu obioru. Jest w statusie do obioru, sprawdzałam pocztę I allegro moje zakupy, jednak tam się kod nie pojawił. Proszę o pomoc w sprawdzeniu. Pozdrawiam, Ewa
@ewak433 daj proszę znać jaki masz widok w zakładce Moje przesyłki - czy masz tam jakiś komunikat (ikona ciężarówki w prawym górnym rogu)? Jeśli tak, to jaki dokładnie.
W ikonie ciężarówki mam, że przesyłka czeka na odbiór do dzisiaj do 12 z minutami
I jeszcze jest informacja, że przesyłka została włożona do dowolnej skrytki
W moich przesyłkach też mam tą wiadomość, że odbierz przesyłkę, nawet jest nie do 12 tylko do 10.
Sandra chyba się doczytałam. Mam ikonę, że odbierz przesyłkę, ale w krokach na drzewku jest, że odbierze przesyłkę od wt. 13 maj od 10.13. Więc to chyba, że kod dopiero wtedy będzie dostępny czyli po tej 10?
Ok, tylko dzisiaj jest, środa 14 maj i kodu dalej nie ma 😔
@ewak433 kod odbioru będzie już dostępny po kliknięciu w opcję "odbierz przesyłkę". 😊
@ewak433 czy problem pojawia się zarówno w aplikacji, jak i w przeglądarce? Próbowałaś może odinstalować i zainstalować aplikację ponownie?
Sprawdziłam przesyłkę i widzę, że czas na odbiór jest do 15 maja do godziny 10:13. Prześlij proszę zrzut ekranu z zakładki Moje przesyłki na maila spolecznosc@allegro.pl (w treści maila podaj proszę link do tego wątku). Zweryfikuję tą sytuację z działem technicznym. 😊
Podesłałam dodatkowe informacje na adres, który podesłałaś. Nie podpięłam linka, bo nie wiem jak 😔 ale dołożyłam screeny że swojego allegro.
Dostałam właśnie kod odbioru. Dziękuję ❤️
@ewak433 super! Bardzo się cieszę, że udało się rozwiązać problem i otrzymałaś kod odbioru paczki. 😊
kurde to aż takie kłopoty z tym odbiorem paczek w AOB