Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzień dobry, przypadkiem kliknalem przycisk "paczka odebrana" a chwilę pozniej, myslac ze to skasuje, kliknalem "powrocic towar" (czy cos w tym stylu, chcialbym to skasowac, sprzedawca jeszcze nie wyslal paczki.
Cześć @Client:107237533, w tym wypadku skontaktuj się ze sprzedającym aby ustalić dalsze kroki.
dziekuje
a czy mozna skasowac to, ze chce wrocic paczke do sprzedawcy, bo kliklnalem to pomylkowo
Niestety nie, dlatego w takim wypadku należy skontaktować się ze sprzedawcą i ustalić dalsze kroki.
a wlasnie kliknalem o powrocie paczki, chociaz jej nie mam, ale jest napisane ze odebralem, ale ja jej nie mam, a sprzedawca jej nie nadal, a zeby wrocic kase, to musze wrocic paczke ale ja jej nie mam, i co mam robic jak sprzedawca nie odpisuje?
@Client:107237533 sprzedawca też człowiek. Jest okres świąteczny może we wtorek odpisze.
Zdecyduj czy chcesz towar czy nie?
no chce, ale jak nie odpisze wgl? to co mam robic
@Client:107237533
Kliknąłeś, że nie chcesz towaru. Teraz sprzedawca ma 14 dni, żeby CI oddać pieniądze. Pewnie to zrobi w przyszłym tygodniu, bo teraz są Święta Wielkanocne.
Jeżeli koniecznie chcesz dostać to co kupiłeś i kliknąłeś, że nie chcesz, to poczekaj do wtorku i skontaktuj się ze sprzedawcą po świętach. Teraz nic nie załatwisz, jest Wielka Sobota...