anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający wysłał paczkę przez Allegro Delivery brak numeru przesyłki.

Levy1221
#7 Wielbiciel

Sprzedający wysłał paczkę przez Allegro Delivery. W informacji o zakupach są dane że dostawę zrealizuje DPD. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć numeru tej przesyłki, przez co nie mogę złożyć skargi na kuriera DPD. Kurier miał 5 stycznia zgodnie z informacją na allegro paczkę przekazaną do doręczenia. Specjalnie wzięłam urlop żeby odebrać. Cały dzień siedziałam w domu. Od 17 usiłowałam dodzwonić się do kuriera, ale miał wyłączony telefon. O 20:23 gdzie siedziałam w domu i miałam telefon w dłoni (żadnej próby kontaktu, telefon wciąż wyłączony) przyszło powiadomienie że doręczenie nie powiodło się z powodu mojej nieobecności. Nie zamierzam brać kolejnego dnia swojego urlopu żeby, czekać na kuriera w środę, co zapewne zaskutkuje powrotem paczki do nadawcy, bo kmiot przyjedzie rano jak będę w pracy. Nie wiem dlaczego cała informacja o przesyłce jest tylko na allegro, a w DPD nie ma śladu przesyłki i nigdzie nie mam podanego numeru przesyłki DPD tylko numer Allegro. Jak mam uzyskać numer przesyłki DPD?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@Levy1221 Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Levy1221
#7 Wielbiciel

4b39b9a0-e7b0-11f0-bc7f-635f551207b7

oznacz moderatorów

w_kiwi

@Levy1221 Już tłumaczę. DPD jest podwykonawcą usługi w ramach Allegro Delivery, dlatego paczka posiada numer Allegro i nie widać przesyłki w systemie DPD. Już skierowałam kwestię braku dostawy do odpowiedniego zespołu. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Levy1221
#7 Wielbiciel

czekam na informacje

oznacz moderatorów