anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Współpraca jako przewoznik Allegro One Courier

asiuniaaa88
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, jestem zainteresowany współpracą jako przewoźnik Allegro One Courier, dysponuje nowym autem Mercedes-Benz Sprinter L4H2, w jaki sposób mogę się skontaktować z działem Allegro One Courier?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @asiuniaaa88! Jako Allegro podpisujemy umowy z firmami, które zatrudniają kurierów, więc ofert pracy możesz szukać na popularnych portalach, takich jak pracuj.pl czy OLX. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

asiuniaaa88
#7 Wielbiciel#

Chyba Pani mnie nie zrozumiała, to ja jestem zainteresowany jako firma współpracą z  Allegro One Courier, proszę podać jakiś kontakt do Allegro One Courier

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@asiuniaaa88 zadzwoń na infolinię lub skontaktuj się proszę przez formularz.

Wysyłam stronę, gdzie znajdziesz więcej informacji. 

Screenshot (6).png

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

asiuniaaa88
#7 Wielbiciel#

To jakieś błędne  koło przecież na infolinii dostałem informację, żeby pisać na w tym miejscu.... ja rozumiem, że jesteście już duże korpo ale bez przesady, proszę o kontakt do do działu Allegro One Courier lub kierownika sortowni z Lublina!

Zanim mi Państwo odpowiedzą proszę o rzeczową odpowiedz, anie byle by zbyć mnie...

oznacz moderatorów

asiuniaaa88
#7 Wielbiciel#

Ciekawe czy ktos na tej stronie otrzymał rzeczową pomoc, bo jak do tej pory to jakas masakra

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@asiuniaaa88 w swojej pierwszej wiadomości nie napisałeś, o jaką współpracę chodzi. To nie ja źle zrozumiałam Twoją wiadomość, gdyby informacje były kompletne, zapewne zrozumiałbym to inaczej.
Z Twojej wiadomości wynika, że jako firma przewoźnik posiadasz jedno auto i jesteś zainteresowany współpracą z Allegro One na terenie Lublina. 
Dopytuję osobę, która zajmuje się  tym rejonem, czy jest zainteresowana współpracą, jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi. 
Muszę przyznać, że jako firma masz bardzo ciekawy sposób nawiązywania współpracy.
Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

asiuniaaa88
#7 Wielbiciel#

Czym sie rożni słowa współpraca od praca???? Pani przeczyta swoja odpowiedz z 30.06.2025r, z której ewidentnie wynika ze traktuje mnie Pani jako pracownika zainteresowanego pracą, a w dniu dzisiejszym już twierdzi Pani ze z mojej wiadomości cytuje : Z Twojej wiadomości wynika, że jako firma przewoźnik posiadasz jedno auto i jesteś zainteresowany współpracą z Allegro One na terenie Lublina, wiec proszę  bez zbędnych uszczypliwości w stosunek do mnie, podać kontakt do odpowiedniego działu gdyż to Państwa infolinia wprowadza w błąd informując ze uzyskam odpowiedz na Państwa stronie, stąd moja prośba o podanie kontaktu do  Allegro One Courier?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@asiuniaaa88 bardzo ciekawe pytanie. Można powiedzieć, że współpraca jest formą pracy, która charakteryzuje się działaniem wielu jednostek na rzecz wspólnego celu. Nie każda praca to współpraca, ale każda współpraca to praca.
Nie widzę w tym nic dziwnego, że po Twojej pierwszej wiadomości miałam mniej informacji, niż dzisiaj. 
Mam już odpowiedź, prześlij proszę swoje dane kontaktowe na adres spolecznosc@allegro.com, przekażę je osobie odpowiedzialnej za pracę Kuriera One w Lublinie, która skontaktuje się z Tobą. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

asiuniaaa88
#7 Wielbiciel#

??????????????????????????????????????????????????

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@asiuniaaa88 pisz do nich oni rekrutują pracowników do Allegro One, druga sprawa że jak szukają podwykonawcy na rejon to z kilkoma autami i kurierami 😞

JAGA Recruitment Sp. z o.o. (podmiot wpisany do rejestru agencji zatrudnienia Certyfikat Marszałka Województwa Mazowieckiego nr 7363).

A tu masz ogłoszenie na kuriera lublin https://www.**piiip**.pl/oferta/praca/kurier-kierowca-w-firmie-kurierskiej-allegro-one-CID4-ID15h3Vr...

________
Κώστας
oznacz moderatorów