Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry,
Przy próbie wysłania paczki wyskakuje mi taki komunikat "Wybrano zamówienie z niewspieraną metodą dostawy: Allegro One Box, odbiór przez ORLEN Paczka".
Klient zamówił paczkę do automatu: ''Allegro One Box, odbiór przez ORLEN Paczka (Allegro One Box, zielony automat AL009FMI)''. Prośba o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Pozdrawiam
@KrainaPupila2 tej przesyłki nie nasz w żadnym automacie , ani punkcie , musisz zamówić podjazd kuriera ....bezpłatnie
@KrainaPupila2 podaj proszę więcej szczegółów - gdzie dokładnie widzisz taki komunikat oraz, którego zamówienia dotyczy problem?
Problem dotyczy zamówienia nr:
Dziękuje @KrainaPupila2, weryfikuję sprawę z odpowiednim działem.
Witam,
potrzebuje jasnych informacji czy poza zamówieniem kuriera Orlenu mogę nadac paczke w inny sposób?
Czy jakikolwiek punkt nadawczy ala paczkomat obsłuży taka paczke?
Klient wybrał: Allegro One Box, odbiór przez ORLEN Paczka
wchodzę na mapę: Znajdź nas - Allegro One
w teorii wybieram Allegro One Box, pokazuje mi w okolicy automaty paczkowe (zielone) i w nich takiej paczki nie nadam!
Ok jest w nazwie Orlen, w ich automatach też nie nadam. Na stacji Orlen to samo.
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę nadać taką paczkę - oprócz zamówienia kuriera.
@solberq do tego badziewia tylko kurier
Dziękuję za precyzyjną odpowiedź 😄
To chociaż byłoby miło gdyby sprzedawca nie był zmuszany do tego typu dostawy.
Jedyna opcja, która udało mi się ogarnąć to nadanie jej w epaka.pl, szkoda tylko, że musze jechać 20min do nich, na drugi koniec miasta.
Co to za kolejna abominacja? Kolejny krok Paczkomat Inpost odbierany przez kuriera Orlenu (bez możliwości nadania w maszynie)?!
Ej ej nie podpowiadaj...
A poważnie, mi to wygląda na to, że chcą ukatrupić Smart (Inpost) żeby zostało samo Delivery, taka tam teoria.