KLientka zgłosiła zwrot i odesłała tego samego dnia paczke. Za jakiś czas przyszła wiadomość, że kurier nie zastał nikogo więc ponowi probe doręczenia zwrotu następonego dnia. Pomijając fakt, że pod adresem zwrotu jest recepcja całodobowa - to ja cały dzień czekałam na ten zwrot i nikt nie przyszedł. Tak czy inaczej - następnego dnia przyszła wiadomośc, że przesyłka została odebrana.
No nie została. Do mnie nikt nie przyszedł, nie zadzwonił ani na recepcji nie zostawił.
Nie wiem gdzie szukać pomocy? Nie mam informacji ani kontaktu do kuriera/firmy orzewozowej. Kto ponosi odpowiedzialnośc za zaginioną przesyłkę? Jestem pewna że nikogo nie było z paczką (mam monitoring)
@Pick_Zone podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy ta sytuacja.
@Pick_Zone dziękuję! Widzę, że dla tego zwrotu przesyłka ma status zwrotu do nadawcy, ze względu na błędne dane adresowe. Możesz proszę załączyć zrzut ekranu z widoczną informacją o statusie paczki jako odebrana?
czy to wystarczy?
Widze teraz ze to dotyczy sytuacji sprzed tygodnia. A maile które otrzymałam są z 28 maja. Nic z tego nie rozumiem.

@Pick_Zone dziękuję za zrzuty!
1. Zrzut dotyczy przesyłki o numerze A004AJZUY1 -> jest to paczka, którą Ty jako sprzedający nadałeś i została odebrana przez klienta.
2. Zrzut dotyczy przesyłki o numerze A004DIID70 -> to jest paczka, w której kupujący nadał zwrot. Została ona zwrócona do nadawcy (czyli do kupującego), ze względu na błędne dane adresowe.
[edytowano] popraw proszę dane w warunkach zwrotu. Aktualnie w polu z nazwą Twojej firmy, masz podaną ulicę, a w polu z nazwą ulicy i numerem budynku masz podany tylko numer budynku/lokalu. Dlatego pojawia się błąd w danych adresowych i kurier nie może doręczyć paczki ze zwrotem.